Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Müzisyen arayan ilanlarındaki klişeler:

  • BŞefSeattle • 17 Eylül 2012 13:49 • #640847
    -egosu olmayan,
    -bencil olmayan...

    Arkadaşlar benim dikkatimi çekenler bunlar. Bence bunları ilanlarda belirtmeye gerek yok. Yazılsa ne olur yazılmasa ne olur değil mi? Herkeste az çok ego vardır.Egosu olmayan adam tutkulu da olmaz bence. Kimse mükemmel değil öyle değil mi? Adam çok iyi ama egosu var mesela. Onun kadar iyi olmayan arıza çıkarmayan birini yeğlemek...Neden iyi ve çok sayıda gruplarımızın olmamasının sebebi bu olabilir mi? . Sanki her konuda anlaşmalı mı insan? Neden grup üyelerinin her birinin farklı bireyler olduğu kabul edilemiyor? Düz tip mi olmalı herkes. Her insan bir mi?
    Bunları aşalım derim. Önce İyi müzisyenlik aransın bence. Zira egolu insan kötü arkadaş anlamına gelmeyebilir. Egolu insanların daha duygusal olduklarını bile söyleyebiliriz.Zamanla iyi bağ kurarlar, hedefleri olur. Bunlar görüşlerim. Herkes katılmayabilir tabi. Herkese selamlar.
  • jam dharma • 21 Eylül 2012 21:35 • #640852
    az önce bir ilana denk geldim alıntılamak istedim. bir mahsuru varsa kusura bakmasın artık gençler. \r\n\r\n
    Müziğe ilgi ve yeteneği olan bir gencim... bestelerim var herşeyden önce sesime güveniyorum daha doğrusu bu karara ben değil müzik anlamındaki geniş çevrem vardı... Her neyse sahne alma gibi müzik anlamında sunulacak teklifler açığım... Genel alanım pop müzik de olsa her tarzda söyleyebiliyorum ( ağır metal hariç )
    \r\n\r\nklişelerin hepsi kombo olarak mı kullanılmış yoksa tüm klişeri mi kırmış parçalamış bilemedim. kafa mavi ekran verdi reset atıp geliyorum inşallah.