Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Blackout Presents: BARNT (Kompakt/DE)

4 Ekim 2014 Cumartesi 23:00
Barnt (Kompakt, DE)
Seatbelt (Cem) b2b Mrloverlee (Blackout, TR)
Hello Alien (Blackout, TR)

Yazın tadını en iyi çıkartanlardan Barnt, Çeşme'ye gidemese de Burning Man'de bayıldığımız üstadlardan Pachanga Boy (Börek) Rebolledo ile çaldığı iki ateşli setle yaz turnesinin sonuna geldi.

İstanbul'da ''oh'' dedirtecek bir Ekim rüzgarı estirecek Barnt, techno seven, ben techno sevmem diyip her gün dinleyen kitleye ve biletini alıp gelen herkese eşsiz bir gece yaşatacak.

Arakdaşları Grunge dinlerken Techno'ya gönül veren, onlar Technoya geçemeden HipHopu alnından öpüp Alman minimalist elektronik müziğine merak salan Barnt, Maceo tarafından technonuun dahi çocuğu olarak madalyalandırıldı.

Dostlar arasında Daniel Ansorge olarak bilinen Barnt, Magazine Label'ının sahiplerinden biri olup, Comeme kolaborasyonunun da yapıtaşlarından. Comeme, Matias Aguayo'nun kurduğu, Kompakt Records'un baş tacı ettiği Cologne Techno tayfasının da bir parçası.

Setleri ve tarzı Dixon,Four Tet, Joy Orbison ve Tale of Us gibi kurban olduğumuz isimlerin hep destek tam desteğini almasına rağmen, bir de ben bakayım ne yapmış bu çocuk derseniz, güncel chartlara bakmanızda yarar var.



Eng
Fresh from an extensive worldwide Summer tour that took him also to Burning Man for two sets with homey Rebolledo, Barnt will be delivering one of his outstanding dj performances to all techno-lovers and not only..
Barnt aka Daniel Ansorge, co-owner of the Magazine label and part of the Comeme crew, Comeme being Matias Aguayo's label, is a strong-hold of Kompakt Records and of the Cologne techno scene.
His own releases have seen the support of Dixon, Four Tet, Joy Orbison and Tale Of Us among others and you only need to check his most recent charts to know what to expect.

www.residentadvisor.net/dj/barnt
soundcloud.com/barntofmagazine
www.beatport.com/artist/barnt/149436

Yorumlar

Aynı gece