Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

MOVING FORWARD RECORDS PRESENTS: ÇAM ŞEYTANI VOL 02 (DJ SET) (ZEMİN)

4 Ekim 2014 Cumartesi 22:00
İstanbul'da geçtiğimiz aylarda kurulmuş olan "Moving Forward Records'' başlattığı 'Çam Şeytanı' isimli serinin ikincisini Peyote İstanbul'da gerçekleştiriyor.

Çam şeytanları dünyanın heryerinde karşınıza çıkabilir. Hatta tahmin edemeyeceğiniz kadar yakınınızda bile olabilir. Çam şeytanlarından kaçmanın yolu yoktur. Çam şeytanları, cahilliğin verdiği mutluluğu tercih etmişlerdir ve dünyanın en bulanık zihinli türü haline gelmişlerdir. Çam Şeytanı, cumartesi günü tahammül edemeyeceğiniz eğlence anlayışı ile Peyote'de sizi bekliyor olacak.

soundcloud.com/moving-forward-records/cam-seytani-announcement

Çam Şeytanı serisi dahilinde Moving Forward Records tarafından yayınlanan ve etkinlikte sahne alacak olan isimlerin daha önce yayınlanmamış parçalarından oluşan ' Çam Şeytanı Promo ' isimli toplama albümü edinmek için etkinlik günü sizlere vereceğimiz ücretsiz indirme kuponlarını bizden istemeyi unutmayın !

www.movingforwardrecords.com


BEAMONG

Sene içerisinde Moving Forward Records'tan 'Time' isimli single ve ' City Of Light ' isimli EP'yi yayınlayan BEAMONG cumartesi gecesi kendi prodüksiyonlarını da içeren, future beat, bass setiyle gecenin açılışını yapacak.

soundcloud.com/beamong


FELIX MOTTO (LIVE)

Geçtiğimiz aylarda "Moving Forward Records' üzerinden YE//EP 'yi yayınlayan Felix Motto cumartesi, glitch, ambient, future beats ögelerini içeren canlı performansı ile Peyote kabininde.

www.movingforwardrecords.com/felixmotto


Gökalp K

Geçtiğimiz aylarda Tektosag Records'tan Savai ile hazırladığı ''Tape One'' isimli albümü yayınlayan Gökalp hem kendi parçaları hem de Oldschool Hiphop'tan Future Bass'e uzanan seçimleriyle setin başında olacak.

soundcloud.com/gokalpkanatsiz
gokalpkntsz.tumblr.com


Other MAN (LIVE)

'New Brain' isimli ilk EP'sini 2012 yılında yayınlamış ve aynı sene " NewSpeak Events" ile anlaşmıştır. İlk albümü " Spiral Rock " ise 2013 yılının sonunda indie olarak yayınlamıştır. 2014 Haziran'da ise ''The Changing Process'' adlı albümü ''Moving Forward Records'' dan yayınlanmıştır. 2014'te ''Minipax Festival''de Boys Noize, Vitalic gibi oldukça önemli isimlerle aynı sahneyi paylaşmıştır.

soundcloud.com/theotherman
othermanofficial.wix.com/otherman


Badmixday

Geçtiğimiz aylarda Paris kökenli Moose Records'tan 'Mirage' isimli single'ı yayınlayan Badmixday kısa bir süre sonra Moving Forward Records ile anlaşarak 'kool Asia' isimli Ep'yi yayınladı.

Badmixday cumartesi gecesi hazırlıklarını yaptığı yeni albümünden de parçalar barındıran, drum&bass, electronic setiyle Peyote kabininde olacak.

soundcloud.com/badmixday

Yorumlar

Aynı gece