Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

ESMA ER

29 Ekim 2014 Çarşamba 21:00
25 AĞUSTOS 'da İstanbul'da doğdu.

Her zaman sanatın içerisinde olan sanatçı; liseden sonra TÜRVAK sinema tv özel eğitim merkezinde sunuculuk ve spikerlik okudu. Kanal 6, TGRT, TV8, Star telvizyonlarında muhabirlik ve sunuculuk deneyimleri oldu. Ayrıca tiyatro ve oyunculukla da ilgilendi.

Üniversiteyi Marmara Üniversitesi'nde okudu ve resim bölümünden mezun oldu.

Üniversitenin ilk yılında TRT İstanbul Radyosu Batı Müzik Korosuna girdi ve solistlik hayatı burada başlamış oldu. AKM, Cemal Reşitrey gibi büyük sahnelerde konser verme fırsatı buldu. Erdem Siyavuşgilden şan dersleri alarak müzik eğitimine devam etti. Müjdat Gezen Kültür Merkezinde tiyatro ve müzik eğitimi aldı. Son 5 yıldır müzik piyasasında hem vokalistlik yaptı hem de solist olarak çalışmalarına devam ediyor.

Programlarında fransızca, ispanyolca ve ingilizce şarkılar söylüyor. En çok sevdiği müzik türü ise jazz. Sanatçı ilk vokal performansı olan KİMİ KİMİ isimli albümüyle müzikseverlerle buluştu. Albüm Ozan Çolakoğlu'nun stüdyosu olan SARI EV'de yapıldı. Albümdeki şarkıların mix ve masteringi Almanya'da tamamlandı.

Tony Cotura, PHOEBUS Tassopoulos, Ümit Sayın, Burcu Tatlıses ,Yıldız Tilbe, Tamer Gürsoy gibi önemli sanatçılardan beste almasının yanında albümde bir tane de kendi bestesi bulunuyor. Çıkış şarkısı olan KİMİ KİMİ'nin videosu Murad Küçük tarafından çekildi. Fotoğraflar ise Koray Kasap imzasını taşıyor. Şarkı yayınlanmaya başladığı ilk günlerden beri MTV listelerine girmiş ve Power Türk ,Number One, Dream Türk, Kral TV gibi önemli müzik kanallarında yayınlanmış ve radyo kanallarınında playlistlerinde baş sıralarda yer almıştır.

Rezervasyon : 0 216 550 99 85

Yorumlar

Aynı gece