Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

“Dear Jazz” Project feat. Ed Pithey @ Divine Jazz Club

1 Kasım 2014 Cumartesi 22:00
"Dear Jazz" Project beş genç müzisyenin caz müziğini yaşamlarına taşıma yolculuğunu yankılıyor. Bahçeşehir Üniversitesi Caz Okulu bünyesinde tanışan grup; "Sayın Caz" diyerek başlanılan hayranlık, şaşkınlık ve heyecanla dolu bir tutku mektubunun altında bir araya gelmiş durumda. Her elemanının cazı bir başka yerinden tuttuğu proje, taze bir müzikal birliktelik yakalamak niyetinde. 2010'ların yeni nesil müzisyenleri arasında sayılabilecek elemanlarıyla projenin temel odağı; caz müziğini standartlardan moderne uzanan çizgisinde kavramak, yorumlamak ve interaktif doğaçlamaların zengin anlarına ulaşıldığı sahne performanslarına taşımaktır.

Saksafonist Ed Pithey'nin gruba eşlik edeceği 1 Kasım Cumartesi gecesi Dear Jazz Project, standartlardan oluşan bir repertuvar ile Divine Jazz Club sahnesinde olacak.

Orhun Canca (piano)
Aydın Balpınar (double bass)
Yağız Nevzat İpek (drums)
Tuğba Doğan (vocals)
Tolgay Keskin (vocals)

Featuring Ed Pithey (saxophone)

Kulüp açılış saati 21.00'dır, rezervasyonlarınız 21.30'a kadar geçerlidir. Rezervasyon için: 0212 231 84 69
Giriş: 25 TL


Kısa öz geçmişler

Orhun Canca: Bahçeşehir Üniversitesi Caz Okulu'nda Nilüfer Verdi ve Baki Duyarlar ile çalıştı, ensemble çalışmalarına devam ediyor. 2014'te kendi trio ve kuartetleriyle pek çok kez sahne aldı.

Aydın Balpınar: İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ve Rotterdam Konservatuvarı mezunu. Türkiye'nin çeşitli senfoni orkestralarında yer aldı, caz çalışmalarına devam ediyor.

Yağız Nevzat İpek: Bahçeşehir Üniversitesi Caz Okulu'nda Ferit Odman ile çalıştı, ensemble çalışmalarına devam ediyor. 2014 içerisinde pek çok caz, latin ve alternatif rock grubuyla konserler gerçekleştirdi.

Tuğba Doğan: Bahçeşehir Üniversitesi Caz Okulu'nda Başak Yavuz ve Sibel Köse'yle çalıştı, derslerine devam ediyor. Şu sıralar Amerika'da caz eğitimi almak için yapacağı başvurulara odaklanmış durumda.

Tolgay Keskin: Bahçeşehir Ünivesitesi Caz Okulu'nda eğitim gördü. Ferhat Öz ve Sibel Köse ile caz vokal çalıştı. Eğitimine Başak Yavuz ile devam ediyor. İstanbul'da çeşitli caz mekanlarında konserler vermektedir.


Kulüp açılış saati 21.00'dır, rezervasyonlarınız 21.30'a kadar geçerlidir. Rezervasyon için: 0212 231 84 69
Giriş: 25 TL

Yorumlar

Aynı gece