Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Topless Week

1 Kasım 2014 Cumartesi 23:00
Kutlamalardan kutlama beğenilen, bandolu, trompetli, şekerli, kostümlü bir Topless haftasıydı.. Orkestralarla başlayıp trick or treat'lere uzanacak bu güzide haftamız, bu defa nelere ev sahipliği yapacaktı, merak konusuydu.. Bir coşkulandırıp bir ürperten bu hafta için sabırsızlanmamak elde değildi sevgili takipçiler..! Tatastastastasss!!


Çarşamba
Bu sene 91. yaşını kutlayacağımız Cumhuriyet Bayramımız'ın Topless kortejinde; tarzını pek çok stil arasından birine sığdıramayan, uzun yıllardır radyolardan festival ve kulüplere kadar sınırsız müzik zevkiyle unutulmaz eğlencelere imzasını atmış, tek kişilik orkestra Style-ist önde bayrakla yerini alıyor!
Alemlerin diskotek sorumlusu AmbientData'nın kabinden bildiği tüm marşları yayacağı bu dans etme garantili küçük Cumartesi hepimize kutlu, mutlu olsun!


Perşembe
"Gözleri kapattıran tarzda müzikler en sevdiklerim" diyen Mr. Sür, kalpten ekleme pek çok ağrıya deva setleriyle meşhur. Önden alındığında 3 ay grip önlediği gözlemlenen Sür'e bu akşam, müziği iki enlem arası tropikal kuşak etkili Ögem Yılmaz eşlik ediyor. Kendilerine "Hemen bugün Kamboçya'ya yerleşmek için 20 mantıklı neden söyleyin" desek, bir solukta hepsini sıralayacak kabin sorumlularımızı dinlemek, iki yanaklarından öpmek, gitmeden bir kucaklamak ve doyasıya eğlenmek isteyen herkes beri gelsin.


Cuma
Korku filmleri, perili evler, sinsi balkabakları, değişik kostümler, bir garip haller, goblinler derken giydik kostümleri, yaptık makyajları elimizde şekerler bekliyor, burdan tüm cadıları bağrımıza basıyoruz!

"Cadı da olsa insan insandır" felsefesiyle yola çıkan Topless'a bu akşam makyajınız kostümünüz tastamam geliyorsunuz, tuhaf tuhaf eğleniyoruz. Tuğrul Tülek ve Ege İşlek'in start vereceği gece, Salih Topuz'la sabahlara uzanıyor, bize de disco'lar house'lar eşliğinde, türlü türlü "trick or treat" tekerlemeleri söyleyerek, popo sallamak düşüyor.

www.facebook.com/events/339709929542175/


Cumartesi
Havaların daha da soğuyacağının sinyallerini veren, "dertli gönüllere giren işte benim Zeki Müren" mottolu, aşkı başka Kasım ayında, sizi ısıtacak süper bir müjdemiz var; bu gece bu kabin 3 Kasımlık yanar!
Reçetesi elinde kabine gelen Dr. Evil; kırık kalplere disco ve soulful house'la tedavi hizmeti sunarken, deep ve tech house'tan da geri kalmayan Emir Kaynak'la har vurup harman savuracaklar. Kabinden üşüyen bedenlere çeşit çeşit yorgan ve battaniye fırlatmasıyla ünlü Doruk Guralp çok techno'lu setiyle akıl baştan nasıl alınır, özenle gösterecek.



Knock Knock!
Trick or treat?
Give me something sweet to eat.
Cookies, chocolate, jelly beans.
Happy Happy Halloween! (Çocuklar gibi şenlerdi, ne de olsa onlara her gün bayramdı..)


Adres: İstiklal Caddesi, Fitaş Binası, No: 12, Kat: 6, Beyoğlu

Yorumlar

Aynı gece