Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

AYBEE & AFRIKAN SCIENCES // Nublu İstanbul

21 Kasım 2014 Cuma 22:00
Son zamanarın en ileri görüşlü plak şirketlerinden Deepblak Recordings'in başında oturan AYBEE (Armon Bazile) ve AFRICAN SCIENCES (Eric Porter), 2000'lerin başlarından beri avant-garde ve ritmik üsluplarını mükemmel bir uyum içinde harmanlıyorlar.

Deepblak Records'dan piyasaya sürdükleri LP'lerinden itibaren ikili kendilerini etraftaki en yenilikçi sanaçılar olarak öne çıkardılar. AYBEE'nin 2012 yılında çıkardığı "WORLDS" LP'si, ve Porter'ın 2013 yılında çıkardığı "Theta Wave Brain Sync" LP'si ile çevrelerde ayrı ayrı alkış toplayan ikili, kafa karıştıran soundları ve ritimleriyle dans pistine hitap ettikleri kadar dinleyenlerin hayalgüçleri de zorluyorlar.

Bu güçlü birliktelik, Techno, Jazz ve Elektronik bağlarından beslenerek şekillendirdikleri "Sketches of People" LP'lerini 2014 yılında piyasaya sürdü. Başarılı şekilde harmanladıkları müzikal etkileşimlerini ortaya koyan canlı performanslarıyla dans pistine ilham veren AYBEE & AFRICAN SCIENCES'i, ilk defa nublu istanbul, 21 Kasım Cuma günü ağırlıyor.

Biletler Nublu İstanbul kapida // 30 TL

Kapı açılış : 22:00



--MUSIC OF NOW--

Yorumlar

Aynı gece