Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

SPIRITUAL FRONT (IT) / RHYTHM 0

21 Kasım 2014 Cuma 23:00
Açgözlülük gerekli. Sex kolay. Gençlik ise sonsuza kadar. Simone Salvatori İstanbul'da…

Roma'ya çok az yeni yapı inşa edilir. Bu yönüyle neredeyse zamanda donmuştur ve başkaldırının eşsiz örneklerini taşır. Simone Salvatori bu başkaldırının güncel temsilcisi bir Romalı.

Temsil ettiği kimlik ile kullandığı centilmen silahı elbetteki gitar. Katıldığı ordu ise Bob Dylan, Nick Cave ve Scott Walker gibi karizmatik liderlerin başını çektiği folk müzik klanı.

Simone Salvatori, kurucusu olduğu Spiritual Front grubuyla 20 yıla yaklaşan müzik kariyerinde her biri film olarak nitelenebilecek efsanevi şarkılar yapıyor. Müzik geleneklerini oldukça geniş bir çerçevede sentezleyebilen grubun müziği tek bir janra sıkıştırmak zor.

Bize sorarsanız son zamanların en yakışıklı müziğini yapıyor.

Antonioni filmlerinin eteklerinden tutmaya can atan sahne performanslari ise dinleyicilerini hem görsel hem de işitsel bir yolculuga çıkartıyor.

'Jesus Died in Las Vegas', 'Sad Almost A Winner' ve 'Rotten Roma Casino' gibi efsanevi parçaların yaraticisi Simone Salvatori, İtalyan yapımı 3 parça takım elbisesi üzerinde, aşik olduğu şehir Roma ise dövmelerinde 21 Kasim Cuma gecesi saat 23.00'da İstanbul'da sahne alacak.

BİLET: 25 TL
SATIŞ NOKTALARI: BAR RASPUTIN LIVE, PEYOTE, KONTRAPLAK, MEPHISTO (TAKSİM)

Yorumlar

Aynı gece