Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Topless Week

22 Kasım 2014 Cumartesi 23:00
Terasıyla ve misafirlerinin yaldır yaldır eğlenmesiyle ünlü güzide ilimiz 34 Topless, yan kuruluşları "Mevzu elektronik müzikse gerisi teferuattır" ve "Ne yazdı aaabi, hala onu konuşuyoruz!" Dernekleri'yle birleşerek, gelecek projelerini hayata geçirmeye ramak kaldığı şu günlerde, lokalin hasına disco'nun babasına yaptığı fiyakalı göndermeyle yeni bir haftayı açıyor! Hala bir kaç gününüz varken bolca dinlenin, zira bu hafta yorulmaların en güzeline davetlisiniz!


Çarşamba
"Yarın iş, öbür gün vize var"lar bahane; ruhun en tatlı gıda takviyeleri, hafta içi partilemelerine; Radio adidas Originals takipçilerinin aşina olduğu Gamze Çetin ve Minipax Festival'ın eğlence kriterlerine "bu da bizden olsun" diye yön veren ikili Subnium electronic'in ve disco'nun el ele koştuğu geceye start verecekler. #HolyHouse parti konseptinin kurucusu, Electropol Festival'ın tadı damakta kalan ismi Kerem Tekinalp'in devralacağı gece; kaçırılmamayı tavsiye ediyor. Şiddetlisinden!


Perşembe
Topless'ın bu akşamki kabin sahipleri Salih Topuz ve Ekrem Şenol'un ortak noktası; "kalabalığının ihtiyacı neyse tam olarak onu vermek!" Müzikleri tech house, deep house, techno hatta hip hop arasında özenle gidip gelen bu iki isimin peşi sıra dizileceği gece için, Perşembe'ye geri saymamak elde değil!


Cuma
Yeni techno evreni VORTAK Corp. isimli kendine ait plak şirketiyle, stili ve sound'u benzersiz yayımlarıyla bizleri haylice heyecanlandıracağa benzeyen Arman Akıncı, kabini Vesvese'li gecelerden de tanıdığımız Eren Eren'le paylaşıyor. Sadece eğlenmekten fazlasını arayanlar için, kaçırılmayacak bir seçenek olarak gelen bu Cuma gecesinin warm-up'ı deep house'tan minimal'e pisti hızlandıracak Ram'dan.


Cumartesi
Camianın sevilen-üretken disco-house ikilisi Paradisko, Almanyalı FiNAL DJs ile güçlerini birleştirerek Astropine isimli yeni EP'lerine imzalarını attılar. 24 Kasım'da Astropine'in yayınlanmasının şampanyalarla kutlanacağı bu gecede, bu üçlünün bonusu; Topless'a her ziyaretleri yangın yerine dönen Orkun Bozdemir ve Doruk Guralp! Disco, house, techno, bolca goygoy, epeyce dansla bezenecek bu Cumartesi, doyumsuz bir eğlenceye hazırlıklı olun!
Paradisko, Final DJS – Astropine EP Release Party // Topless


Oscar Wilde'ın "Müzik hissin uğultusudur" deyişiyle kalbimizin ve kabinin gürültüsüne kulakları kabartıyor, pistin en orta yerinde her zamanki saatte buluşuyoruz!



Adres: İstiklal Caddesi, Fitaş Binası, No: 12, Kat: 6, Beyoğlu

Yorumlar

Aynı gece