Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

radyo boğaziçi @ Bronx Pi Sahne

24 Kasım 2014 Pazartesi 21:00
radyo boğaziçi, 16. kez gerçekleşen yarışması "Battle of the Bands" ile bu sene de amatör müzik gruplarına müzik piyasasının kapılarını araladı. Dereceye giren grupların ödüllendirildiği; plak şirketlerinden temsilciler ve müzik otoritelerinden oluşan jüri üyelerinin katılımıyla gerçekleşen Battle of the Bands Finali'nde dereceye giren amatör müzik grupları Kare, Marta ve Babirusa oldu!

16 Battle of the Bands kazananları 24 Kasım'da Bronx Pi Sahne'de sizlerle buluşuyor. Girişlerin ücretsiz olacağı etkinliğe tüm müzikseverleri bekliyoruz!


KARE

KARE, 2012 yılında Arman Zenginpedük, Mert Kamiloğlu ve Barış Sarıgül tarafından başta "NYX" adıyla Ankara' da kurulmuştur. Grup kurulduktan sonra bir süre "NYX" ismiyle devam etmiş, beste çalışmalarına yönelmiş ve 2013 yazında bestelerini "Keçi" adlı EP'de Retro Stüdyolarında kaydetmiştir. Bestelerini kaydettikten sonra, gruba Burak Başçı ve Canberk Tuğcu'nun katılımıyla grup konserlere başlamıştır. Ankara'nın çeşitli mekanlarında konserler vermiştir. Barış Sarıgül ile grubun yollarını ayırmasından sonra grupta bas gitar çalan Arman Zenginpedük gitara geçmiş ve yerine Orhun Alaca gruba bas gitarist olarak dahil olmuştur. Daha sonra grup ortak kararla grup isminin "KARE" olması yönünde anlaşmış ve bu şekilde KARE son halini almıştır. Tarzını Alternatif-Indie Rock olarak tanımlayan grup, hâlâ beste çalışmalarına ve konserlere devam etmektedir.

Mert Kamiloğlu - Vokal
Arman Zenginpedük - Gitar / Geri Vokal
Canberk Tuğcu - Gitar
Orhun Alaca - Bas Gitar
Burak Başçı - Davul

soundcloud.com/kareband

Marta

2010 yılının Ağustos ayında İstanbul'da temelleri atılan Marta, zaman içerisinde gerçekleşen birtakım kadro değişikliklerinin sonrasında şu anki nihai formuna kavuşmuştur. İlk kurulduğu günden itibaren kendi şarkılarının üretimine yönelen grup, İstanbul'un önde gelen birçok performans mekanında, bahar şenliklerinde, festivallerde sahne almış olmakla beraber çeşitli radyo programlarında akustik performanslar sergilemiştir.

Eren Günsan - Vokal / Gitar / Piyano
Atalay Akçadoğan - Bas Gitar
Hakan Turan - Gitar
Canberk Kargı - Davul

soundcloud.com/martaistanbul

Babirusa

Babirusa, özgün ve taze bir sound yaratmaya çalışan dört kişiden oluşmaktadır. Basçı en çok funk, rock ve metalden; mızıkacı gitarist funk ve cazdan; lead gitarist bluesdan; ve davulcu da şu an adı konulamayan metal türlerinden haz ettiğinden dolayı, parçaları bu türler arasında gitgellerden ve karışımlardan oluşmaktadır. 2012 kışında doğaçlama esnasında birbirlerine bakıp, dudaklarını içeri çekip başlarını aşağı yukarı sallandırdıklarından beri bir beste grubu olarak çalışmaktadır.

Emre Karadayılar - Vokal / Bas Gitar
Candaş Uygun - Mızıka / Ritim Gitar / Tef
Murat Bektaş - Lead Gitar
Kaan Başar - Davul

soundcloud.com/babirusaa

Yorumlar

Aynı gece