Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

JazzyFunk (Nurvous Records, Italy)

29 Kasım 2014 Cumartesi 23:00
★JazzyFunk (Nurvous Records, Italy)
★Dj Queto (SpiritSoul Records,TR)
★Akvilina Ubartaite & Jonas Antanelis (Vilnius)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
29 Kasim 2014, Cumartesi
The Hall Istanbul
23:00
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

JazzyFunk Funk, Jazz ve Soul etkileri taşıyan experimental Indie Dance / Nu Disco grubudur. Bu gurubun kurucuları olan Macs Cortella (dj prodüktör) ve Filippo Perbellini (şarkıcı müzisyen) işbirliği ile 2009 yılında kuruldu.
Tum parçaları tekrar çalışılmış yeniden düzenlenmiş olan 'JF Mix' örtüşen elektronik etkiler ve canlı müzik doğaçlamaları ile Kadın vokalistleri saksafon, perküsyon ve müzisyenler işbirliği ile genişletilmis canlı performans deneyimi icin bir çeşitlilik yarattilar.
Jazzyfunk yapımcı Macs Cortella ve Vokalist Müzisyen Filippo Perbellini tarafından bestelenen, İtalya'dan bir ikili olustu. 2013 yılının baslangicindan itibaren bu ikili SpiritSoul Records, Sleazy Deep, Erase Records ve King Street gibi plak sirketlerinde calismalarini yayinladilar,
◆◆◆◆◆
JazzyFunk ve DJ Queto ile ekip olusturup once "No More" isimli calismalarini molotov21 Records,etiketiyle.subat 2013 de yayinladilar. JazzyFunk ve DJ Queto ile ortak çalışması My love, SpiritSoul Records,etiketiyle aralik 2014 de yayinlanacak.
◆◆◆◆◆
First ep with JazzyFunk & Dj Queto.
Oh lord what a banger!! The FAB vocals are from JazzyFunk who we soon will see rise to the sun. This is one of his characteristic touch with a blend of smooth vocals, suiting melodies and the deep house touch we all love. My Love will bring you instant summer in the middle of the winter.
soundcloud.com/jazzyfunk/jazzyfunk-dj-queto-my-love-original-mix
◆◆◆◆◆
JazzyFunk, 29 Kasım 2014 Cumartesi gecesi The Hall istanbul sahnesinde!

Yorumlar

Aynı gece