Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Nils Frahm, Olafur Arnalds, AWVFTS

19 Ekim 2012 Cuma 22:30
kim?
Nils Frahm: Alman piyanist, besteci, prodüktör
Olafur Arnalds: İzlandalı piyanist, indie rock müzisyeni, şarkı yazarı
A Winged Victory For The Sullen: Adam Wiltzie ve Dustin O'Halloran'ın ortak müzik projesi

ne yaptılar?
Nils Frahm: Peter Broderick, Ólafur Arnalds, Anne Müller ve Dustin O'Halloran gibi müzisyenlerle çalıştı. 2008'de Berlin'de Durton Studio'yu kurdu. The Bells ve Wintermusik albümleri 2009'da yayımlandı. Son albümü Felt (2011) geniş kitlelerce tanınmasını sağladı. Thom Yorke onun müziğine bayılıyor
Olafur Arnalds: Eulogy For Evolotion (2007) adlı ilk solo albümünü, Variations os Static (2008) adlı taşıyan EP takip etti.Büyük ses getiren Barbican Hall konserinden sonra Sigur Ros ile Avrupa turnesine çıktı. Elektro-akustik olarak tanımlanan sound'unu giderek daha geniş boyutlara taşıdı, 2010'da ... And They Have Escaped The Weight Of Darkness adlı albümünü yayımladı. Ekim 2011'de evinin salonunda gerçekleştirdiği Living Room Songs adlı projesi, aynı yıl albüm olarak piyasaya çıktı.
A Winged Victory For The Sullen: Ambient grubu Stars Of The Lid'den Adam Wiltzie ile dream-pop grubu Devics'ten Dustin O'Halloran'ın bir araya gelmesiyle kuruldu. İkili, grupla aynı adı taşıyan ilk albümlerini Eylül 2011'de yayımladı.

nasıl?
Erased Tapes Records'un beşinci yılı için düzenlenen turnenin İstanbul ayağında, ilham verici bir müzik ayini için, Salon'da arka arkaya sahneye çıkıyorlar.

biletler
Oturmalı 50 TL Ayakta 40 TL Öğrenci 25 TL

Yorumlar

Aynı gece