Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Sarp @Hayal Kahvesi Alsancak

31 Aralık 2014 Çarşamba 21:00
Yeni yıla Sarp ile girmek isteyenler, Hayal Kahvesi Alsancak sahnesinde buluşuyor.

İlk albümü "Siyahın Matemi"ni Erol Köse prodüktörlüğünde 2000 yılında çıkaran Sarp, bu albümün çıkış parçası olan "Annem Annem" çok büyük başarı yakaladı. Ardından "Siyahın Matemi" şarkısı herkesin hafızalarına kazındı. Yine bu albümde Sarp, Ümit Besen'e ait olan "Nikah Masası" şarkısını rock sound'unda yorumlayarak Türkiye'deki cover anlayışına yeni bir boyut kazandırdı.

İlk albümde yakaladığı başarısını 2006 yılında Ercan Saatçi prodüktörlüğünde çıkardığı "Eski Aşklar" albümü izledi. Albümün çıkış parçası, herkesin Ayten Alpman'ın sesinden tanıdığı "Tek Başına" adlı cover oldu. Tek Başına klibi ile Sarp, MTV European World Chart Express'e 5 numaradan giriş yaptı. Sarp bu albümde ayrıca "Bana Öyle Bakma" ve "Eski Aşklar" adlı şarkılarını kliplendirdi. Sarp, "Eski Aşklar" albümünün içerisinde daha önce Tanju Okan'ın seslendirdiği "Öyle Sarhoş Olsam ki" şarkısının 2 farklı versiyonunu dinleyicisinin beğenisine sundu.
Yeni yıla Sarp ile girmek isteyenler, Hayal Kahvesi Alsancak sahnesinde buluşuyor.

İkinci albümünden sonra oyunculuk kariyerine de adım atan Sarp, 2008 yılında çekilen ve ülkemizi "London East & West" film festivalinde temsil eden "Lodos" adlı uzun metrajlı filmde oynadı. Daha sonra ATV de gösterilen "Yaban Gülü" adlı dizide Hatice Şendil ile birlikte başrol oynadı. Sarp, bu yıl şubat ayında "Çırılçıplak" albümünü Dokuz Sekiz Müzik etiketiyle dinleyicisi ile paylaştı. İlk iki albümüyle müzik kanallarında haftalarca bir numarada kalan Sarp, son albümü "Çırılçıplak" ile de Türkiye'nin sıralama konusunda en güvenilir müzik sitesi olan deezer.com'da haftalarca hem şarkı, hem sanatçı anlamında 1 numarada kaldı ve Milliyet gazetesinde, M rock dergisinde ve Powerturk'de haftanın albümü seçildi.

Albümün ilk klip çalışması olan "Ben Böyleyim", ikinci klip çalışması "Dön Nolur" ve 3. klip çalışması "Yalnızsın Yine" halihazırda şu an Powerturk, Dream Tv, Kral, Kral Pop, DreamTurk başta olmak üzere tüm müzik kanallarında sıklıkla gösteriliyor. Konser çalışmalarına hem ülkemizde hem de yurt dışında son hızla devam eden Sarp, Türkiye'nin bir çok bölgesinde müzik kariyeri boyunca 3000'i aşkın sahne performansı gerçekleştirdi. Konserlerde kendi şarkılarının yanısıra, Ayten Alpman, Tanju Okan, Duman, Şebnem Ferah gibi yerli coverları ve Aerosmith, Pink Floyd, Queen gibi yabancı coverları da repertuvarında bulunduran Sarp yılbaşında Hayal Kahvesi Alsancak'ta sevenleriyle 2015'e merhaba diyecek.

Yorumlar

Aynı gece