Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

YENİ YILA Suada Club-GS ADASI’NDA AVEA PRIME SPONSORLUĞUNDA MFÖ KONSERİ İLE “MERHABA” DEYİN.

31 Aralık 2014 Çarşamba 21:30
Türkiye'nin en önemli ve köklü müzik gruplarından olan MFÖ yılbaşında doyasıya eğlenmek ve sevdiklerinize unutulmaz bir gece yaşatmak için Avea Prime sponsorluğunda yılbaşı konseri ile Suada Club - GS ADASI'nda sizlerle buluşacak.

Yılların eskitemediği, şarkıları yıllardır dillerde olan ve unutulmaz parçaların mimarı MFÖ yeni yılda Suada Club - GALATASARAY ADASI'nda Avea Prime yılbaşı konseri ile sizlerle birlikte olacak. Yılbaşı gecesi açılışı Reina Dj'lerinin çalacakları hit parçalar ve özel dans showlarla başlayacak. Size özel olarak hazırlanan Avea Prime yılbaşı programında, 2015 yılına MFÖ ile beraber girerek eğlence sabahın ilk saatlerine kadar devam edecek. Dilerseniz Avea Prime yılbaşı konseri öncesi, Suada Club - GALATASARAY ADASI'nın seçkin restaurantlarında çok özel tatlardan oluşan yılbaşı yemeği ve ikramları ile geceniz hem eğlenceli hem de leziz tatlarla unutulmaz olacak.
G Balık, Suda Kebap veya Aslan Restaurant'ta yemeğinizi yiyip, eğlenceye dilerseniz Avea Prime MFÖ yılbaşı konserinin düzenleneceği alanda müziğe kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Dünya çapında pek çok organizasyona ev sahipliği yapan, yerli ve yabancı misafirlerine dört mevsim, eğlence ve dinlence merkezi olarak hizmet veren Suada Club - GALATASARAY ADASI; 31 Aralık 2014 gecesi Avea Prime ayrıcalıklarıyla farklı yeni yıl süslemeleri, özel barları ve seçkin restaurantları ile yılbaşı akşamınızı ayrıcalıklı bir keyfe dönüştürecek. MFÖ şarkıları eşliğinde hem romantik hem de eğlenceli bir parti havasında geçireceğiniz unutulmaz bir yılbaşı gecesi için Suada Club - GALATASARAY ADASI'nda zaman kaybetmeden yerinizi ayırtın.

Rezervasyon: Suada Club - GALATASARAY ADASI Yılbaşı Rezervasyon Masası
yilbasi@suadaclub.com.tr
Tel: 0212 263 73 00
0546 856 56 06
0549 403 29 42
www.suadaclub.com.tr
www.facebook.com/SuadaClub.GSADASI www.twitter.com/SuadaClubIst

Yorumlar

Aynı gece