Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

22. Akbank Caz Festivali: Dutch Sunday: Michiel Borstlap & Sibel Köse

7 Ekim 2012 Pazar 22:00
Türkiye'nin en iyi caz vokalistlerinden biri olan Sibel Köse, yurt içi ve yurt dışında önemli bir müzisyen olarak tanınıyor. Zamosc Uluslararası Caz Vokalistleri Yarışması'nda birincilik ödülü alan Köse, önde gelen caz müzisyenleri ile konserlerde, albümlerde yer almakla beraber ve dünya çapında büyük orkestraların da dahil olduğu pek çok projede solistlik yapıyor.
Köse, 22. Akbank Caz Festivali'nde, Türkiye ve Hollanda'nın diplomatik ilişkilerinin 400. Yıldönümü kutlamaları kapsamında dünyaca ünlü besteci ve piyanistlerden Michiel Borstlap ile birlikte Dutch Sunday's'de sahne alacak. 1996 yılında caz dünyasının prestijli ödüllerinden Thelonious Monk Ödülü'nü kazanan Borstlap, aynı zamanda ilk Arapça opera eseri olan "Ibn Sina"nın bestecisi olarak biliniyor.

One of the most renowned jazz vocalists of Turkey, Sibel Köse's global reputation extends to winning the Zamosc International Jazz Vocalists Contest. Köse has been a frequent performer with many artists in different geographies and festivals.
At the 22nd Akbank Jazz Festival, Köse will be accompanied by Dutch composer and pianist Michiel Bortslap in celebration of the 400th anniversary of the diplomatic relations between Turkey and the Netherlands.

Michiel Bortslap: Piyano - Piano // Sibel Köse: Vokal – Vocals

Dinleyin! Listen! Solo 2010 / My Dear

Kaçırmayın! Don't Miss! Dutch Sunday: Oğuz Büyükberber & Guus Janssen / Lura

Yorumlar

Aynı gece