Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Tonight Presents: Club Bangkok

28 Mart 2015 Cumartesi 22:00
TONIGHT PRESENTS: CLUB BANGKOK

"Böyle böyle birikiyor şekerim, bak biz böyle kulüp zengini olduk." diyerek cebinden Amsterdam'daki Lux, Club 8, Melkweg, Türkiye'den Dogzstar, Babylon, Rockncoke, One Love, 1888 gibi müziğin amiral gemilerini çıkartan Club Bangkok, yeni durağı olan Sıraselviler'in incisi Roxy'ye iyice ısındı, artık kapanışta yerleri falan viladalayıp, dükkanın kepenklerini indirerek çıkıyor.

"Club Night" yani mumu-nerede-söndürdüm-bilmiyorum kültürünü indie-disco ile sevdirip 18-35 yaş aralığını evine barkına, fakültesine mektebine hangover yollayan Club Bangkok, beşinci sezonuna Tonight It's Your Time desteğiyle Roxy'de devam ediyor. "Bir, iki, üç yetmez... Ama üçüncü gece de çok iyi bir gecedir." diyen üçlü, üçüncü Roxy çıkarmasında yanına; The XX, Moderat, Kasabian, MGMT, Franz Ferdinand, LCD Soundsystem, Tiga, Phoenix, Hot Chip, Jack White, Two Door Cinema Club, Human League, Major Lazer, Arcade Fire, The Magician, Blur, Miles Kane, Caribou, Disclosure, Superfood, Todd Terje, The Black Keys, Grimes, Metronomy, Vampire Weekend, Friendly Fires, Late of the Pier, Klaxons, Arctic Monkeys, Temples ve The Libertines'i de alıyor ve olaylar gelişiyor...

"Kaç yıldır gitmiyorduk, şimdi kaybolan yılların acısını çıkartıyoruz" diyenlerin Beyoğlu'ndaki yeni-eski favori mekanı Roxy'de kapı 22.00'de açılır, 04.00'te kapanır, belki de kapanmaz.

Giriş: 20 TL
Kapı açılışı: 22.00
Warm up: Dr. Evil

Yorumlar

Aynı gece