Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Dj Hakan Küfündür’le 90’lar Parti,Konuk : Çelik@Tunnel Sahne

28 Mart 2015 Cumartesi 21:00
Dj Hakan Küfündür'le 90'lar Parti,Konuk : Çelik


90'ların en keyifli şarkılarıyla süper bir eğlence,barkovizyonda o yılların videoları, filmleri , reklamları ve bol malzemeli bir nostalji gecesi sizi bekliyor.

Dj Hakan Küfündür 90'ların en keyifli şarkılarını çalmakla kalmıyor , o yılların en ünlü isimlerinide sahneye çıkarıyor.

90'lar:
90 lı yıllarda patlayan Türkçe Pop'un en sevilen örnekleriyle Kenan Doğulu , Burak Kut , Mustafa Sandal , Zerrin Özer , Cartel, Serdar Ortaç , Mirkelam, Tarkan , Yaşar , Gülşen , Şebnem Ferah, Duman, Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Nilüfer, MFÖ, İzel - Çelik- Ercan , Mansur Ark , Tayfun , Ah Canım Ahmet , Hakan Peker , Çelik , Candan Erçetin , Levent Yüksel..

2000'ler ve Yepyeniler :
Hande Yener, Demet Akalın, Murat Dalkılıç, Atiye, Bengü, Murat Boz, Teoman, Tan, Hadise, Gökhan Özen , Ozan Doğulu , Ozan Çolakoğlu , Ece Seçkin , Sertab ve daha fazlası ...

Konuk Sanatçı : ÇELİK
Yeni albümü yayımlandıktan hemen sonra ilk defa sahneye çıkacak olan Çelik , Ateşteyim,Meyhaneci ve Hercai gibi şarkıları dışında Dj Hakan Küfündür ile birlikte yayımladığı Cici Kız şarkısının yepyeni versiyonunu ve yeni şarkılarınıda da seslendiriyor olacak.Bu muhteşem geceyi kaçırmayın..


Gecenin Dj'i Hakan Küfündür:
Geride bıraktığımız 2014 yılında Çelik'le yayımladığı Cici Kız single'ı ve ilginç video klibi ile hafızalara kazınan Hakan Küfündür'ün Dj'liğinde 90'ların en eğlenceli klasikleri ile başlayacak olan gece , gece yarısından sonra 90'lar 2000'ler ve günümüz Türkçe Pop klasikleri ve son saatlerdede remixlerle devam edecek!

Yorumlar

Aynı gece