Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

İSTANBUL BRONX :2.Gün> 100 DERECE ve JİLET

22 Eylül 2012 Cumartesi 23:30
İSTANBUL BRONX AÇILIYOR!

2.Gün / 22 Eylül Cumartesi Programı
100 Derece
Jilet
Resident Dj : Culture

Kapı açılış saati: 21.30
Konser Başlangıç Saati: 22.30

İstanbul'un köklü sahnelerinden İSTANBUL BRONX, yeni sezon açılışını 21-22 Eylül tarihlerini içeren hafta sonu kombine bir etkinlikle gerçekleştirecek.

2 Gün 2 Gece sürecek bu dolu dolu hafta sonu İSTANBUL BRONX sahnesinde hem yurtdışından hem de bizden genç ve dinamik sanatçı ve gruplarımız etkinliklere katılanlara yerinde duramayacakları bir eğlence yaşatacaklar.

Parti tadında konserlerden oluşan programın 21 Eylül Cuma akşamı sahne alacak konuğu Fransa'dan LA FANFARE EN PETARD isimli mucize bir orkestra. Grup Hip Hop, Reggae, Dub ve Electro'yu tamamı ayakta bir performansla gerçekleştiriyor.

Repertuarında kendi özgün bestelere ve herkesin bildiği şarkıların Cover'larına yer veren konuk grup öncesi ise aslen Küba'lı olan fakat sanat ve müzik yaşamını İstanbul'da sürdüren Williams Richart Cardoso 'nun Dj+Perküsyon Setinden oluşan ve bu geceye özel performansı gecenin startını verecek.

Bu geceye katılan ilk 100 kişi ise bir sonraki akşam (22 Eylül Cumartesi) son günlerde yayınladıkları yeni albümleri ile gündemde olan Türkiye'nin sevilen iki grubu 100 DERECE ve JİLET'in sahne alacağı İstanbul Bronx Açılış Etkinliğinin 2. gecesine davetli olarak katılacak.

İSTANBUL BRONX olarak herkesi, yıl boyunca hem Dünya'dan hem de bizden değerli müzisyen ve grupları konsept gecelerde ve çok özel projelerde ağırlayacağımız İSTANBUL'UN en yeni eğlencesine bekliyoruz.

GRUPLAR HAKKINDA:


100 Derece

Punk'n Roll adını verdikleri tarzlarıyla, ilk albümleri 'Kahpe Felek' ile Türk Rock Müziğine yeni bir soluk getirmişti 100 Derece. Şimdi ikinci albümleri 'Dolap Beygiri' ile, punk rock, reggae ve swing'i yeniden harmanlayarak dinleyicilerini tekrar ''ısıtmaya'' hazırlanıyor...

2008 yılında yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı ve başrollerini Haluk Bilginer ve Özgü Namal'ın paylaştığı ''Güneşin Oğlu'' filmi için yaptıkları parçalar ile dikkat çeken 100 Derece, 2009' da dünyaca ünlü Amerika'lı ska/reggae grubu The Slackers ile İstanbul'da aynı sahneyi paylaştı. 2009 Şubat ayında, kayıtları Alp Turaç'ın 101 Stüdyosunda yapılan, masteringi ise New York Serling Stüdyolarında tamamlanan 'Mavra' EP'sini yayınlayan grubun EP ile aynı adı taşıyan parçasının klibininin yönetmenliğini Onur Ünlü yaptı.

Söz ve bestelerin sahibi Barış Çakır, grubun solist ve gitaristi. Davulda Mehmet Levent Keleş, basta Ege Can Kınacı, Hammond'da Gökhan Paker ve trompette Mert F. Alatan'ın tamamladığı gruba, Evrim Özşuca, Ceylan Ertem ve Hayko Cepkin gibi isimler konuk oluyor. 100 Derece yeni punk'n roll dalgasıyla geliyor! www.100derece.com/

Jilet

Grup 2009 yılında, uzun yıllar bir çok sanatçıyla çalışmış Emrah Demiralp, Ulaş Engin ve 2008 yılında yazdığı "Bir Yol" , "Yine" ve "Boş İşler" adlı şarkılarla 13. Tuborg Roxy Müzik Günleri'nde birincilik ve Tuborg Özel Ödülünü almış Taha Gürbüz tarafından kuruldu.

Farklı şarkı seçimleriyle cover da yapan grup, 2012 yılı mart ayında vizyona giren 'SÜPERTÜRK' isimli filme çok eğlenceli 2 adet cover'la renk kattı. 2012 yılı başında Alpaslan Türer'in de gruba katılmasıyla voltran'ı oluşturup müzik yolculuklarına devam eden grup cover kavramını yeniden canlandırmayı amaç edinmiştir. İlk kliplerini 'Maazallah' adlı şarkıya çeken grubun Misk-i Amber isimli ilk albümü 3Adım müzik etiketiyle geçtiğimiz günlerde raflardaki yerini aldı. www.jilet.biz/

www.biletix.com/etkinlik/NKP48/ISTANBUL/tr
www.istanbulbronx.com

Yorumlar

Aynı gece