Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

DENGESİZ HERİFLER // IF PERFORMANCE HALL

22 Eylül 2012 Cumartesi 22:00
"DENGESİZ HERİFLER" 22 Eylül Cumartesi IF PERFORMANCE HALL Sahnesinde!!!

"Kollarımız bacaklarımız kopana kadar müzik yapmak, köpek gibi çalmak, sonra da sağlıklı beslenmek istiyoruz. Daha çok taze meyveler."

Naçizane istekleri müzik ve taze meyve olan Ankaralı sıkı ska/punk grubu Dengesiz Herifler; vokal ve gitarda Doğa Çağ Ürünay, bas'ta Mustafa Yüksel, davulda Eren Alkan ve gitarda Emre Alptekin'den oluşuyor.

En çok etkilendikleri müzisyenler arasında MFÖ, Faith No More, New Kids On The Block, Madness, Beatsteaks, Billy Talent, Mutemath, Dredg ve Sublime'ı gösteren Dengesiz Herifler, bugüne kadar Ankara If Performance Hall, İstanbul Ghetto, Beyoğlu Hayal Kahvesi, Bronx Pi, Joker Live, Dogzstar, İzmir Bios, Blue Bar, Bursa Resimli Bar gibi pek çok mekanda canlı performans sergiledi.

Nokia Supersound 2006 yarışmasında, yüzlerce grup arasından sıyrılarak ilk ona kalmayı başaran grup ilerleyen yıllarda Efes Pilsen One Love 9, Rock'n Coke 2011 ve 2009 yılında düzenlenen International Ska Circus kapsamında da The Toasters ve Deal's Gone Bad ile birlikte çaldı.

Dengesiz Herifler punk rock, ska, indie rock ve alternatif rock sularında gezinen ilk albümleri "Sıfır"ı 2011 yılında yayınladı ve albüm görsel-yazılı basında bir çok olumlu eleştiri aldı. Albümden Öldür Beni Yavaşça ve Neden Bilemem'e klip çeken grup oldukça hareketli bir yıl geçirdi.

Dengesiz Herifler'in müzik piyasasındaki yüzlerce gruptan farkını da kendi ağızlarından dinleyelim: "Biz dünyanın en samimi grubuyuz ve asla ama asla dengesiz falan değiliz".

KAPI AÇILIŞ 20:00
Konser Saati 22:00
Giriş 15 TL +1 Yerli içecek

www.ifperformance.com
www.facebook.com/ifperformance
www.twitter.com/ifperformance

Yorumlar

Aynı gece