Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Soul of Sunset: Stephan Bodzin - Powers Of Ten Album Tour

29 Mayıs 2015 Cuma 23:30
SOUL OF SUNSET...
POWERS OF TEN ALBUM TOUR
STEPHAN BODZIN
SEZER UYSAL

29 Mayıs 2015 Cuma
indigo Istanbul
23:30

Yıllarca elektronik müziğe hayranlık duyduktan sonra bu türün en önemli isimlerinden biri haline gelmeyi başarmış Bodzin'in hikayesi adeta bir masalı andırıyor. İlk yaptığı kulüp parçalarını Oliver Huntemann'a dinleten ve bir anda hayatı değişen Bodzin, yaklaşık 10 yıl boyunca Kaycee, Taiko ve H-Man gibi isimlerle çeşitli projelere yapımcılık yaptı ve çok sayıda başarılı remix çalışmasına imza attı. Bunların aralarında Binary Finary, Frankie Goes to Hollywood ve Sinead O'Connor gibi isimler bulunuyordu.

Ayrıca, uluslararası elektronik dünyada büyük ses getiren solo projeleri Condor ve Boca'ya imza attı. 2004'de Techno gurusu Thomas Schumacher ve Caitlin Devlin ile Elektrochemie projesine başladılar. Get Physical ve Spiel-Zeug Schallplatten etiketiyle yayınlanan plaklar dans pistlerinde fırtına gibi esti. İlk single'ı "Caligula / Marathon Man" 2005 yılında yayınlandı. Daha sonra Marc Romboy ile Luna EP ve Romboy ile 'House Ya' ve 'Jigsaw' gibi parçalar kaydetti. Bodzin, dünyanın dört yanında prestijli kulüp ve festivallerde DJ ve canlı performanslarına devam ediyor.

Bremenli techno ustası Stephan Bodzin, yeni albümü Powers Of Ten turnesi kapsamında 29 Mayıs Cuma gecesi Soul of Sunset'in katkılarıyla indigo'da.

Yorumlar

Aynı gece