Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Avrupa Caz Kulübü: Ediz Hafızoğlu"Nazdrave"feat Harald Lassen

3 Temmuz 2015 Cuma 22:30
2014'ün Aralık ayında Lin Records etiketiyle yayınlanan "Nazdrave" albümü; Ediz Hafızoğlu'nun kişisel ve müzikal sınırlara tabi olmaksızın, beraber çalıştığı müzisyenler için yazdığı parçalardan oluşan ve haliyle çok farklı türleri bir araya getiren bir 'caz' / 'dünya müziği' albümü. Nazdrave'nin şarkılarına Ceylan Ertem, Elif Çağlar ve Eylem Aktaş sesleriyle eşlik ederken, Engin Recepoğulları saksafonları, Barış Doğukan Yazıcı trompetleri, Ercüment Orkut tuşlu çalgıları, Cenk Erdoğan ve Cem Tuncer gitarları, Orhan Deniz de bas gitarları çalıyor.

Nazdrave projesi çeşitli türler arasında gezinirken Ediz Hafızoğlu uzun yıllardır sahnelerde eşlik ettiği müzisyenlerin sesleri arasında kendi sesini arıyor. Projenin her şarkısında Ediz Hafızoğlu'nun Bulgaristan'ın Paisevo köyünde başlayan, her adımında müzik ile şekillenen ve beslenen, son olarak İstanbul'da devam eden yolculuğuna tanık olacaksınız.

Hafızoğlu'na bu konserde Pixel ve Mopti gibi grupların üyesi, Norveç'in genç caz sahnesinin üretken müzisyeni, saksofoncu Harald Lassen eşlik ediyor.

Harald Lassen ¬ Tenor Saksafon

Ülkü Aybala Sunat ¬ Vokal

Elif Çağlar ¬ Vokal

Barış Doğukan Yazıcı ¬ Trompet

Mehmet Cem Tuncer ¬ Elektrik Gitar

Bulut Gülen ¬ Trombon

Cenk Erdoğan ¬ Perdesiz Elektrik Gitar, Elektrik Gitar

Ercüment Orkut ¬ Tuşlu Çalgılar

Orhan Deniz ¬ Perdesiz Bas Gitar

Ediz Hafızoğlu ¬ Davul



#cazisigi #garanticazyesili

Ayrıntılı bilgi: caz.iksv.org/tr/program/448

Yorumlar

Aynı gece