Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

PHILLIPE (CFSN) (HR) / FALL FROM CLOUD (DJ SET) (ZEMİN)

3 Temmuz 2015 Cuma 22:00
PHILLIPE (CFSN) (HR)

Hırvatistan'da CFSN ekibinin DJ'lerinden olan Phillipe, Hırvatistan'a Rustie, Deadbeat, Solar Bears, Machinedrum, Pearson Sound, Hot City, Oneman, Jackmaster, Elektro Guzzi, Jon Hopkins, Salva, Icicle, Cooly G, Peverelist, Mary Anne Hobbs, D-bridge, Klute,gibi sanatçıları getiren Illectricity festivali organizasyon ekibinde yer almaktadır. Elevate, Soundwave, Outlook, Hideout, Terraneo, Share, EXIT, MAD, Broken Balkanz gibi Avrupa'daki büyük müzik festivallerinde setlerinin dinleyiciye sunmuştur. LTJ Bukem , MC Conrad, Black Sun Empire, Martyn, XXXY, Optical, Teebee, Calyx, EZ Rollers, The Bug, Joker, Kode 9, Dub Pistols, Modeselektor, A Guy Called Gerald, DJ Krush, Mouse On Mars gibi sanatçılarla aynı sahneyi paylaşmıştır. Müzikal zevkleri zaman içinde gelişen ve çeşitlenen Phillipe, techno, house, future garage, bass, dubstep, post dubstep, drum'n'bass, hip-hop tarzları ve bunlara ilaveten bir CFSN DJ'inin insanı dans ettirebilecek her türlü müzik tarzını çalmaktadır. Son zamanlarda vaktini prodüksiyona da ayırmaktadır.


Phillipe operates both as a DJ for CFSN team and as one of the organization team members of Illectricty Festival in Croatia. He plays tunes from various genres from techno, house to grime, bass and dubstep. He has been into producing his own music lately.

www.facebook.com/xphillipex
www.soundcloud.com/phillipe_dj


FALL FROM CLOUD

2008'de Japonya'da DJ Aki'den dinlediği set, onu bir Drum and Bass tutkunu haline getirdi. 2009'da DJ'lik ve prodüktörlüğe kendi ismi altında başladı. Moving Fusion, Commix, Disphonia, BLOKHE4D, Axi ve Jay Rome'la beraber aynı sahneyi paylaştı ve Bulgaristan'da HMSU Broken Balkanz Fest'de, Yunanistan'da Beach Street Fest'te sahne aldı. IM:Ltd, Lifestyle, m-Atome labelları ve kendi kurduğu labeldan parçalarını yayınladı. 2014 yılından itibaren 'Fall From Cloud' adı altında DJ'lik ve prodüktörlük yapmakta. Daha çok dans pistine yönelik 2-step ritimli parçaları seven ama amen ritimleri de ihmal etmeyen Fall From Cloud'un en sevdiği prodüktörler arasında Dom & Roland ve Break yer almakta.

A believer in drum'n bass since he first listen to a set from DJ Aki in Tokyo in 2008, Fall from Cloud started DJing and producing himself one year later and played before acclaimed artists such as Moving Fusion, Disphonia, Axi and Jay Rome since then.

facebook.com/fallfromcloud
soundcloud.com/fallfromcloud

Yorumlar

Aynı gece