Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Müzik Pazarı // @garajistanbul

3 Mayıs 2015 Pazar 00:00
"MÜZİK PAZARI" 3 Mayıs'ta #garajistanbul'da!


Müzik ilginç bir şekilde bazı insanlar için bir şey ifade etmez iken, bazı insanlar için adeta hayatın anlamı, yaşama sebebidir. İşte bu insanlar için sevdikleri bir albümün plağına, cd'sine ya da kasetine sahip olmak en büyük mutluluklardandır. Bu uğurda bazen bir şehrin bir ucundan diğer ucundaki müzik mağazasına gidilir, hatta bazen de başka bir ülkelerde düzenlenen Plak fuarlarına seyahatler organize edilir.

Bu yıl Hammer Müzik, yurtdışında yapılan Plak Fuarı konseptini Türkiye'ye getiriyor. İlk olması açısından yurtdışındaki örneklerine göre biraz daha mütevazi şekilde gerçekleşecek etkinlik 3 Mayıs 2015, Pazar günü İstanbul'un en kaliteli mekanlarından olan garajistanbul'da gerçekleşecek. O gün İstanbul'dan ve farklı şehirlerden müzik dükkanları, yapım firmaları en nadide Plak, CD ve kaset çeşitlerini müzikseverlerinin beğenisine sunacaklar. Her tarz müzikten binlerce ürünün bir arada bulunup incelenebileceği bu ortam müzikseverler için ise adeta bir cennet gibi olacak.

Büyüyerek ve kendini geliştirerek belirli aralıklarla devamı yapılacak bu etkinliğin sektörü de bir araya getirme, güçlendirme ve ayakta tutmaya katkısı olmasını ümit ediyoruz.

GARAJ DOLUSU MÜZİK için geri sayım başladı...

Yorumlar

Aynı gece