Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Kite Pres. Therapy with GUY J (Bedrock / Lost & Found)+ Tolga Arpa + demirabi @ Kite

9 Mayıs 2015 Cumartesi 22:00
John Digweed'in kurucusu olduğu , Dünya'nın en önemli plak şirketi Bedrock bünyesine 2007 yılında dahil oldu ve 2009 yılında Lamur adlı parcası ile çok kısa sürede progressive house / techno duayenlerinin vazgecilmez prodüktörü haline geldi . Lost & Found adlı plak şirketini kurarak kariyerine devam eden GUY J , 9 Mayıs Cumartesi Tolga Arpa ve demirabi ile birlikte Kite kabininde

soundcloud.com/guy-j
guy-j.com/

Radyo sponsoru : Power FM

Guy J is a young, much-in-demand Producer, DJ and Live Act whose infectious production talents, busy worldwide touring schedule, electric live shows and groundbreaking debut album on Bedrock have all contributed to the success he's currently experiencing.

Along with a handful of his fellow countrymen, the Israeli is now at the forefront of a movement towards the melody-rich and emotionally charged roots of the House music spectrum. Guy's productions have earned praise for their tight, driving beats, shimmering, warm synths and blossoming, journey like arrangements. Straddling the lively, timeless space between ambient, house, techno and electronica he constantly maintains a melodic and highly emotive core to his music.

After setting floors alight with a volley of killer singles, Guy released his hotly anticipated full-length artist album 'Esperanza' on John Digweed's heavyweight Bedrock label in 2008. In classic Guy J fashion the whole album is a musically dense and diverse trip that is as dynamic as it is organic, keeping you hanging on 'til the very last drop has poured out of the speakers!

Now, in the heady aftermath of recent essential cuts like his 'Lamur' single on Bedrock, the 'Pleasurety EP' on Sudbeat, or 'Shaman' for Turbo records, and a string of tantalizing remixes for the likes of Global Underground and more, we await Guy's second artist album which is currently in the works. This summer season has seen Guy traveling far and wide with gigs at festivals like Global Gathering, Tommorowland, and tours to South America, Australia, USA and beyond!

Demirabi
(Kite/28BLACK.fm/TR)

Demir UYANIK DJ'liğe uzun yillar dinleyici olarak arşivlediği müziği, 2010 yılında kendi organize ettiği partilerde çalarak başladı. Kite (Bülten Sk.), IF Performance Hall, Sail Loft (Bodrum, Gündoğan) ve bir çok ev partisinde çaldı. Ankara'da salı geceleri Dsknnct ile b2b setleri oldukça ilgi çekti. 2013 Aralık ayından beridir 28BLACK.fm'de her hafta setleri yayınlanan demirabi, setlerinde vocal house, deep house, nu-disco tarzlarına yer veriyor. demirabi Kite'in resident dj'i olduğu süre zarfında Dirty Doering, Teenage Mutants, Britta Arnold, A.N.D.Y, Marek Hemmann gibi başarılı dj ve prodüktörler ile aynı sahneyi paylaşmıştır.

Tolga Arpa
soundcloud.com/tolgaarpa

1982'de Ankara'da doğdu.Küçük yaşta elektronik müzikle ilgilenmeye başladı ve 14 yaşında Arcadia'da çok kısa bir süre DJ'lik kursları alma girişiminde bulundu; zamanında ideallerine ulaşamamış olsada dinlediği müziği arkadaşlarıyla paylaşma hevesi ve arzusu, 2014 yılından itibaren soundcloud'ta paylaştığı setleri dinleyen arkadaşlarının ısrarı ve teşviki ile müzik paylaşımının en ideal platformu olan DJ'liğe başladı . DJ'lik kariyerine Kite kabininde start veren Tolga Arpa kısa zamanda; Eelke Kleijn, UGR, 7-Erhan, PassONE, Oz-E, Ayhan Aygün, Doruk Balkan ve Gökçe Çağlar ile aynı kabinde çalma fırsatını yakalayabildi.

Poster : Erin İlkcan Aslan

Yorumlar

Aynı gece