Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Subfloor Presents: Boris Brejcha (FCKNG SERIOUS, Harthouse, Autist Records)

18 Mayıs 2015 Pazartesi 23:00
SUBFLOOR PRESENTS
Boris Brejcha - www.borisbrejcha.de/
Mally - soundcloud.com/mehmet-ali-dilek
Cärbone - soundcloud.com/carbonemusic

18 Mayıs 2015 Pazartesi
indigo Istanbul
23:00

Boris Brejcha (FCKNG SERIOUS, DE)
Autist Records ile 2006 yılında başlayan minimal techno serüvenini, Harthouse ve son olarak Fckng Serious ile sürdüren Boris Brejcha, 18 Mayıs Pazartesi akşamı, ilk defa ülkemize konuk oluyor.
"Die Maschinen Sind Gestrandet" "My Love" ve "Lost Memory" efsane parçaları yayınladığı 2007 yılında, Raveline dergisi sanatçıyı yılın 'sıradışı yetenek'i olarak lanse etti. Bir çok hayranının nefeslerini kesen 'ANNA'projesini Berlin merkezli Autist Records etiketiyle yayımlarken, Boris Brejcha olarak başta Harthouse olmak üzere Tronic Soundz ve Open Records gibi bir çok farklı markadan yayımlanırken, karma albümlere de sayısız parçayla dahil oldu. Birçok otorite tarafından eski olarak nitelendirilen minimal techno türüne heyecan katarak yeniden sevilmesine ön ayak olan prodüktörlerden biri olan Boris Brejcha, günümüz sesleriyle harmanladığı "High-Tech Minimal" yaratısını, perkusyon, melankoli ve nefes kesen efekt elemanlarıyla çok boyutlu bir hale sokarken, yarının akılcı elektronik müzik anlayışını ortaya koyuyordu. Dördüncü albümü „Feuerfalter" I 2014 yılında yayımlayan sanatçı, derin bir tutku ve ekstra yaratıcı stüdyo çalışmasını birleştirerek, farklı bir ses uzlamına sinyallerini yollamaya devam ediyordu. Yedi yıllık Harthouse macerasından sonra içinde bulunduğumuz yıl içinde kendi plak şirketi, „Fckng Serious" ı hayata geçiren Boris Brejcha, yeni album öncesi Istanbula ilk defa konuk oluyor.

MALLY
Mehmet Ali aka Mally küçük yaşlarda keşfettiği müzik yeteneğini milenyum çağında Dj'lik ile geliştirdi. Müzik yaşantısının ilk 10 yılında Türkiye'nin önde gelen kulüplerinde ve festivallerinde bir çok popüler müzik insanı ile boy gösterdi. 2010 yılında moda tasarımı ve müzik eğitimi almak üzere İngiltere'ye yerlesti. Adada müzik ile yaşamayı sürdürdü. Londra'da bir çok kulüp ve festival organizasyonunda görev aldı. Elektronik müzik tarzı ile dinleyenlerini büyüleyen Mally; tech house, minimal ve vazgeçemediği techno ile sevenlerinin karşısına çıkmaktadır. Şuanda Türkiye'nin önde gelen moda ve tekstil firmalarından birisinin yöneticiliğini yaparken müzik ile de iç içe yaşamaktadır.


Cärbone (Beatgate,TR)
Elektronik müzik merakı 2010 yılında yurtdışında okurken baslayan Tunca Oskay Tigli aka Cärbone.
ilk performanslarını orada sergiledi.Genç yetenek, Türkiye'ye döndügünde ''O-SKY'' ismi ile İstanbul sahnesinin çeşitli popüler mekanlarında performans göstererek dinleyicilerine ulaştı.
Produksiyon çalışmalarını ilerletip Beatgate Records'la anlaştı ve Karantina Ceşme'nin residentı olarak kendine has hipnotik techno yaklaşımıyla insanlara ulaşmaya devam etti. Pointblank deneyimini yaşamak üzere İngiltere'ye gitti. Kendi profesyonel kariyerine hazırlanan Oskay Tıglı burada başladıgı yeni projesi ''Cärbone'' ile ilk meyvelerini vermeye başladı.
Techno etkileşimli Cärbone'nun 2015 sonuna kadar üç EP çıkması bekleniyor.

Yorumlar

Aynı gece