Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Onur Yaser Can İçin adalet

14 Mayıs 2015 Perşembe 22:30
Ben Onur Yaser CAN 2 Haziran 2010 günü ; esrar satın aldığım gerekçesiyle yakalandım.İstanbul narkotik şube'de hukuksuzca alıkonuldum , çırılçıplak soyuldum ,fiziksel ve piskolojik işkenceye,tacize maruz bırakıldım,defalarca narkotik şubeye çağrıldım.İlk ifadem aleyhime değiştirildi sahte ifadeyi zor ve tehditle imzaladım, günlerce sivil polisler tarafından takip edildim muhbirliğe zorlandım
23 haziran 2010 günü , artık bu baskıya dayanamayarak kendimi boşluğa bıraktım . ,artık sizinle değilim.Ben adalet istiyorum yitirdiğim gelecek için !
Bizler Onur Yaser Can'ın basit bir intihar vakası sonucu yaşamını yitirmediğine, bizzat kolluk kuvvetlerinin sistematik işkencesi, insanlık ve hukuk dışı muameleleri sonucu katledildiğine, Katledilmesinin ardından ailesinin iskenceci polislere karsı başlattığı hukuk mücadelesinde adaleti sağlaması gereken yargı mensuplarının vicdana ve adalete sığmayan hukuksuz girişimleriyle delilleri karartma ve kolluk kuvvetlerini aklama yolunu seçtigine, Annesi Hatice Can'ın da kaderi ile değil tanık olduğu tüm bu hukuksuzluklara ve oğlunun acısına dayanamayarak yaşamına son verip,devlet eliyle katledildiğine tanığız. Adalet beklediğimiz tüm yolları deneyip hiçbir olumlu sonuç alamamıza rağmen yılmadan adalet rotasıyla yoluna devam eden davanın takipçileriyiz. Onur Yaser ve Hatice CAN'lar için . 14 Mayıs Perşembe günü Nayah'ta 26 Mayıs Salı günü saat 14:00'te Çağlayan Adliyesi 6. Ağır ceza mahkemesinde dayanışmaya davet ediyoruz.

www.onuryasercan.com/

Yorumlar

Aynı gece