Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Passone + UGR @ Kite

16 Mayıs 2015 Cumartesi 22:00
►PassONE

1997-98 senesinde Ankarada gündüz partilerinde elektronik / dans muziğinden etkilenmiş ve kendi arşivini oluşturmaya başlamıştır.1999 yılının başlarında kendini tekniksel olarak geliştirmiş ve bu gibi partilerde amatör olarak dj lik kariyerine başlamıştır.2000 senesinde üniversiteye girdiğinin ilk senesi kendi müzik ekipmanlarını almış ve evinde kendi studyosunu kurmaya başlamıştır.2001 yılının başlarında profesyonel olarak dj liğe devam etmiştir.Özellikle kendi yaptığı parti organizasyonlarında kendinden söz ettirmiş yapılan diğer organizasyonlarda tercih edilmiştir.Kıbrıs Türk kesimi içinde bulunan hemen her club / bar / lounge da çalmış ayrıca radyolarda setleri yayınlanmıştır.Sürekli olarak Türkiye ve Kıbrıs arasında gidip geldiğinden bu arada Türkiyeyide ihmal etmemiş , özellikle Ankara da bulunan club / bar / lounge larda çalmıştır.Güney sahil illerinde de yazları dj liğe devam etmiştir çeşitli mekanlarda çalmıştır.Ayrıca kendi produksionları ve çalışmaları olmuş ve yaptığı parçalar ilgi ve destek görmüştür , görmektedir.Kendi album çalışmalarını sürdürmektedir.Yurt dışında bulunan ve küresel yayın yapan internet radyolarında da setleri yayınlanmıştır.Yurt dışı ve Türkiye genelinde bir çok kişi ve grupla aynı sahneyi paylaşmıştır ve paylaşmaya devam etmektedir.

Radyo - Tv & Sinema Mezunu olan Mehmet Pasvanoğlu , Medya sektöründeki çalışmalarınada devam ettirmektedir.Produktorluk , sunuculuk , muhabirlik , seslendirmen , reklam - tv programı - senaryo yazarlığı , kısa film çalışmaları yapmaktadır.

Kendine ait mix teknigi ve parça seçimiyle ayrı bir tarzı olan PassONE genelinde , minimalist , melodic , techno , tech house ve electronic ögeleri içeren parçaları tercih etmektedir.

Şu ana kadar çaliştiği bazı dj / sanatçılar ve yerler :

Club20 , Cream , Drop , Saklikent , Cheers , Smood , Lupita , Nada , Flat , Glen Hill , Bilkent bahar şenlikleri , sayısız özel ev ve yat partisi , Nightpark , Zeta , 5mile , Retro , Friends enjoy , Taboo , TabooXL , Millenium , Lions Garden , Hammam inn , Zanzi bar , DAÜ bahar şenlikleri , Plus106 - Radyo DAÜ ( program yapımcılığı ) , Radyovizyon ( prodüktör ) , The Roof , Antalya , Ayvalık , Marmaris , İstanbul , Balans , Balans Tonique , Proton radio , Frisky radio , Radio Deep Sounds , Tom Novy , Christian Cambas , Oliver Klein , Ased Cucho , Hernan Grau , Gomez , Lemon 8 , Silicone Soul , Anthony Pappa , Marc Romboy , Chris Fortier , Ozgur Can . . .



İnternet Sitesi
www.mehmetpasvanoglu.com www.myspace.com/pass1 www.beatport.com/artist/PassONE www.junodownload.com/artists/Passone www.discogs.com/artist/PassONE www.soundcloud.com/passone www.play.fm/artist/passone www.twitter.com/pass1

► UGR

Ugur Kirbag, djlige 2000 yilinda basladi. The Club 20, Tutti's, Faces, Saklikent,Babylon,Drop, B-Trip ve Smood gibi Türkiye'deki clublarda calan UGR, Anthony Pappa, Joop, Airwave, Parks&Wilson, Taj, Swayzak, Stephan Bodzin, Reset Robot, Alan Fitzpatrick ve Legowelt gibi dunyaca ünlü djler ile birlikte calan dj, setlerinde "Techouse", "Techno", "Minimal" ve "Dub tarzindaki parcalara yer vermektedir. 2008 – 2010 yılları arasında Gürcistan ''Tiflis Club'' ve Köln'de Club Gwölbe de performans sergilemiştir. Türkiye'de ve Yurtdışındaki labellardan çeşitli ep ler yayınlamış ve complation'lara parça vermiştir.

soundcloud.com/ugr

Yorumlar

Aynı gece