Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

NEYSE@Tunnel Sahne

23 Mayıs 2015 Cumartesi 22:00
B İ L E T L E R

Biletix : 25 TL
Kapı : 30 TL


Selim Kırılmaz ( Vokal, Bas Gitar, Ritm Gitar) Deniz Ünlü ( Davul, Geri vokal) Sezgin Kırılmaz (Elektro Gitar, Geri Vokal)


2000'li yılların ortalarına doğru Deniz Ünlü (davul) ve Selim Kırılmaz (vokal, bas gitar) tarafından İstanbul'da kurulan NEYSE, uzun süre Yeşilköy'deki garaj-stüdyolarında çalışmalarını düzenli olarak sürdürmüş, kuruluşundan itibaren de başta Beyoğlu olmak üzere çeşitli canlı müzik mekanlarında ve barlarda, muhtelif festivallerde sahne almış; 2009 yılında ilk single olarak "Yapma Meydan"ı yayınlamıştır.

2011'de Babajim Studios-Radyo Eksen-Doğuş Yayın Grubu ortaklığıyla ilk defa düzenlenen geniş kapsamlı "Be the Band" müzik yarışmasını kazanan "Neyse"nin grupla aynı ismi taşıyan ilk albümü 25 Ekim 2011'de Babajim Records tarafından yayınlandı.

Albümün yayınlanmasını takiben grup Hürriyet gazetesi "2011 yılının keşfedilmesi gereken albümleri", "Dream TV Top 10" gibi kimi görsel-yazılı listelerde liste başı olmak gibi başarılar elde etti. Grup şu sıralar bir yandan 2. albümün hazırlıklarına, diğer taraftan da konserlerine devam etmektedir.

Yorumlar

Aynı gece