Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Koray T (93.7/TR) + Kenan Savrun @ Kite

23 Mayıs 2015 Cumartesi 23:00
► Koray T (93.7/TR)

Koray Tuncel; 1999 yılından beri profesyonel olarak DJ'lik yapmaktadır. Elektronik müziğe olan ilgisi 15-16 yaşlarında bazı elektronik tınıları yakalamasıyla başladı ve gitgide gelişti. 95 yılında yurtdışından getirdiği Acid house CD'lerle dinleyici olarak başladığı müzikal hayatına 99 yılından beri profesyonel olarak devam etmektedir. İlk ilgisini çeken sound jungle içerikli olmasına rağmen DJ'lik kariyerinin ilk adımlarına ev partilerinde ve yakın arkadaşlarının kulüplerinde house çalarak başladı.

2001 yilinda Funky Business Production'in bünyesine girdi ve Fbp ile birlikte hem DJ'lik hem de web designer olarak çalışmaya başladı. Kemik isimli kulübün açılması ile DJ'lik mesleğine ağırlık verdi ve kulübün açık olduğu süre boyunca resident DJ olarak görev aldı. İlerleyen zaman ile Fbp ile yollarını ayırmayan Koray T, Kemik'in kapanmasının ardından Çesme'de açılan Joy Kemik Beach'te çalışmaya devam etti ve Fbp'nin aynı dönemde Çeşme Seaside ve benzeri mekânlarda gerçekleştirdiği tüm partilerde performans gösterdi. John 00 Fleming, 16B Omid, %100 Isis, Anthony Pappa, Dave Seaman, Danny Howels, Mario Piu, Sander Kleinenberg, Lee Burridge, George Acosta, Parks&Wilson, Dj Stanley,Tom Novy, Sahar Z, Greg Vickers, Mazi, Audiofly, Onno, Mark Knight, Heidi, Crazy P ve benzeri pek çok isimle birlikte performans gösterdi ve müzik vizyonunu ilerilere taşıdı.

Şu anda Türkiye'de ve Yurtdışında önemli kulüplerde çalıp ayrıca FG 93.7 Radio'da her çarşamba 00.00'da performanslarına devam etmektedir. Performansların da house ve tech house türevlerinin etkisi yoğun olarak hissedilmektedir.

www.facebook.com/djkorayt
www.soundcloud.com/djkoray-t

►Kenan Savrun

Kenan Savrun'un elektronik müziğe olan tutkusu 90'lı yılların ortasında Underworld,Prodigy ve Faithless gibi ünlü grup ve artistlerden ilham alarak başladı.2000'li yılların başlarında gittiği kulüplerde önemli dj'leri izlemesi ,topladığı arşivlerle Dj'lik hayatına başlamasındaki en büyük erkenlerden biriydi. 2002 yılında gittiği ve orda kaldığı 5 sene içerisinde bölgenin önemli kulüplerinde ve önemli DJ'leri ile birlikte çalmaya devam etti. Dönemin önemli isimleriyle aynı sahneleri paylaştı.Ayrıca 2004 yılında ada'da büyük ses getiren ilk elektronik müzik radyosu olan Radyo T'nin kuruculuğunu yapmıştır. 2008 yılında gittiği İngiltere'de 2 senelik zaman dilimi içerisinde müziğini İngilterede'ki elektronik müzik severlere de tanıtmayı başardı ve İngiltere'de kaldığı sürede hatrı sayılır kulüplerde çalmaya devam etti. Türkiye'ye döndüğünde İzmir ve Ankara'nın önemli kulüplerinde boy gösterdi. Farklı tarzlarda yaptığı set'ler elektronik müzik radyo kanallarınında dikkatini çekmiş ve birkaç farklı kanalda radio show program yapmasına yol açmıştır.Halen Ritmo Radio'da yapmakta olduğu Bedroom Groove programı ile müzik severlere soundlarını duyurmaktadır. Setlerinde Deep-house, Tech-house ve zaman zaman Progressive tabanlı akıl almaz sound'uyla dinleyenlerini şaşırtmaktadır.

Yorumlar

Aynı gece