Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

İRTİFA KAYBEDİYORUZ / ON YOUR HORIZON (CANLI SAHNE)

5 Haziran 2015 Cuma 23:00
irtifakaybediyoruz!

irtifakaybediyoruz! 2014 yılının başında İstanbul'da kurulmuş bir enstrumantal müzik topluluğudur. Ambient ve deneysel türde çalışmalar yapar. GYBE!, MONO, Grails gibi müzik topluluklarından ilham almıştır.

irtifakaybediyoruz! is an instrumental band formed in istanbul, 2014. They play experimental&ambient music that is influenced by the bands like G.Y!B.E., Mono and Explosions in the Sky.

MEHMET KORKMAZ : GİTAR
FIRAT BODUR :BAS GİTAR
AHMET KEMAL KUYRUKÇU : DAVUL

soundcloud.com/ikband


ON YOUR HORIZON

2009 yılı sonunda Eskişehir'de kurulan On Your Horizon, post-rock eksenindedeneysel müzikler yaratmaktadır. 2010 yılında "Home" albümünü ve 2012 yılında da "In,Empty" adlı
EP'sini yayınladı. "In, Empty" Austin, Teksas'tan yayın yapan KOOP Radio'da haftanın albümü seçildi. Geçmişinde 15. Roxy Müzik Günleri 3.lüğü de olan grup, Rock'n Coke 2011 ve One Love Festival 2012 gibi, ülkenin en büyük festivallerinde yer aldı. Dünyaca ünlü türdaşlarından Mogwai, This Will Destroy You ve One Hour Before The Trip gibi isimlerle aynı sahnede yer aldı. Konserlerinde, dinleyiciyle birlikte hayali bir yolculuk yaratmayı amaçlayan On Your Horizon, yaratım sürecine devam etmektedir.

RAMMY ROO: GİTAR
TUĞRUL GÜLTEPE: BAS
ENDER AKGÜN: DAVUL
YASEMİN ÖZLER: ÇELLO

www.soundcloud.com/onyourhorizon

Yorumlar

Aynı gece