Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Axwell Λ Ingrosso 15 Ağustos'ta KüçükÇiftlik Park'ta.

15 Ağustos 2015 Cumartesi 16:00
Elektronik dans müziği sahnesinde 2013 yılına kadar tüm dünyada fırtına gibi esen progressive house müziğin efsane grubu Sweedish Mafia'dan Axwell ve Sebastian Ingrosso EDM severlere unutulmaz bir gece yaşatmak için 15 Ağustos'ta KüçükÇiftlik Park'ta.

Axwell&Ingrosso'nun headline performansına, önümüzdeki günlerde açıklanacak ve eklenecek yerli ve yabancı isimlerle 15 ağustos Cumartesi günü İstanbul için unutulmaz bir EDM festivaline dönüşecek.

Axwell ve Sebastian Ingrosso, Axwell Λ Ingrosso birlikteliğini resmi olarak 2014'te ilan etti.İkilinin, birlikte ilk performansı 8 Haziran'da New York'ta Governor's Ball Music Festival'de gerçekleşti.

2015'te ardarda çıkardıkları "Can't Hold Us Down","On My Way" ve "Something New" ile ikili Progressive House Müziğin uzun yıllar zirvesinde kalmaya devam edeceklerini kanıtlamış oldu.

*Deluxe Alan biletleri sahne önünde yer alan özel alanda saat 19:00'dan itibaren yiyecek-içecek ikramlarından faydalanabilecektir. Deluxe Lounge için yaş sınırı 18'dir. 18 yaş altındakiler bu alana ancak ebeveyn refakatiyle katılım gösterebilirler, aksi halde bilet almış olan misafirlere bilet iadesi yapılmayacaktır.

Yorumlar

Aynı gece