Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Etiket & Yes2Day @ Bronx Pi Sahne

15 Ağustos 2015 Cumartesi 21:00
Etiket ve Yes2Day 15 Ağustos Cumartesi Bronx Pi Sahne'de.
Kapı Açılış : 21.00
İletişim : 0531 384 80 80

Etiket:
Etiket, 2012 yılında kurulmuş cover ve beste grubudur. Grubun üyeleri müzik hayatlarına ayrı ayrı devam ederken onları bir grup kurma düşüncesi bir araya getirir. Çok geçmeden grubun temelleri atılmıştır. Aynı grup üyelerine üflemeli enstrümanların katılımıyla Funkart ismiyle sahne aldıkları başka bir oluşum içine de girmişlerdir.
Klasik Rock, Glam ve Brit-Pop Rock tarzında kurulan grup, Europe, Korn, Muse, Coldplay, The Killers, U2 ve Depeche Mode gibi gruplardan yaptıkları cover parçaların yanında kendi eserlerini de seslendirmekteler. Vokalde ve bas gitarda Çağlar SANŞİLİ, elektro gitarda Ayhan AKBAŞ, klavyede Atakan Fatih TAŞ ve davulda Kadir YILMAZ dörtlüsüyle 2014 yılında albüm hazırlığına giren grubun hedefi en geç 2016 başında albümünü piyasaya sürmek olmuştur. 2014 yılında ''Ben miyim?'' ve ''Ruhsal Ziyafet'' adlı iki bestenin kaydı büyük bir heyecan içerisinde İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı kayıt stüdyosunda tamamlanmıştır.

Yes2Day:

Abstract hip hop projeleriyle adından bahsettirmeye başlayan Yes2Day Future-Indie house Ve Minimal techno İle birbirine Zıt iki kulvarda farklı isimlerle çalışmalarına devam ediyor.

Yorumlar

Aynı gece