Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Tasarım Şenliği “Garden Sale” 10-11 Ekim’de KüçükÇiftlik Park’ta

10 Ekim 2015 Cumartesi 11:00
Tasarım ürünler pazarı Garden Sale10-11 Ekim'de KüçükÇiftlik Park'ta!

Birbirinden farklı tasarımların özel fiyatlarla sunulduğu ve tasarım severlerin heyecanla beklediği Garden Sale dördüncü kez 10-11 Ekim'de KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek.

Tekstilden takıya, vintage objelerden endüstriyel tasarım ürünlere kadar binlerce parçanın yer aldığı ve geçen yıl 10 binden fazla tasarım seveni ağırlayan Garden Sale, hafta sonunu farklılaştırmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat!

Tasarım, alışveriş, müzik ve eğlenceyi bir arada sunan Garden Sale; bu yıl Uninvited Jazz Band ve gün boyu sokak müzisyenlerinin keyifli müzikleri eşliğinde çocuklar için atölyeler, mandala atölyesi, defter yapma atölyesi ve gün boyu alanda sizleri bekleyen çeşitli aktiviteler ile festivali renklendirecek.

Anne ve çocukların birbirini tamamladığı ve Türkiye'de ilk defa Garden Sale ile satışa çıkan tekstil tasarım markası We Match, takı markası Lucky Culture, çiçek tasarımları ile yazı her daim yaşatan Terrarium House, kendine özgü tasarlanmış desenleri ile aksesuar markası Carlyx.

Gün boyu çeşitli etkinlikler ve alışveriş keyfinin yanı sıra, hava kararınca Garden Sale severleri çimenlerin üzerinde tatlı bir müzik ziyafeti bekliyor. 10 Ekim Cumartesi akşamı Elif Çağlar, Çağrı Sertel, Alp Ersönmez, Mert Önal ve Toygun Sözen gibi değerli müzisyenlerin bir araya gelmesiyle oluşan Four in the Pocket ve 11 Ekim Pazar akşamı farklı caz yorumlarıyla bilinen ve sevilen '123' Garden Sale'de sizleri bekliyor.

Tasarım meraklılarının tasarım ürünlerini uygun fiyata alabilecekleri ve eğlenceli bir alışveriş deneyimi yaratmak amacıyla URU ve ShowHow ortaklığıyla organize edilen Garden Sale, keyifli bir hafta sonunu garanti ediyor.

Yorumlar

Aynı gece