Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Eren Noyan & Bahadır Bulut Acoustic Sessions@60 m2//10 Ekim Cumartesi 22:00

10 Ekim 2015 Cumartesi 22:00
EREN NOYAN (V)
BAHADIR BULUT (G)
Uzun yıllar bir çok farklı projede beraber çalışmış iki müzisyen bu sefer caz tarihinde duo olarak sahne almış önemli isimlere saygı duruşunda bulunuyor. Standartlardan, blues ve modern yorumlara uzanan müzikal yolculuklarında sürpriz müzisyenler sahnelerine konuk oluyor. Yılların bir araya getirdiği dostluk ve müzikal tecrübeler deneysel bir boyutla beden buluyor.
Eren Noyan: Ayhan Baran ve Tülay Uyar'dan klasik şan dersleri aldıktan sonra caz vokal tekniklerine yöneldi. 2009 yılında Nardis Jazz Club'ın düzenlediği Genç Vokal yarışmasında finalistler arasında performans sergileyen Eren Noyan, 2011 yılında düzenlenen 18. İstanbul Caz Festivali'nde "Eren Noyan Quartet" olarak sahne aldı.Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde başta Nardis Jazz Club, 60m2, Atölye Kuledibi, Tamirane, Babylon, BizJazzBar, Moda Deniz Kulübü, Mama Shelter İstanbul olmak üzere birçok mekanda, festival ve organizasyonlarda önemli müzisyenlerle birlikte kendi projeleriyle sahne aldı. 2014 yılından beri Swing İstanbul stüdyosu ile ortaklaşa kurulan ve Türkiye'nin ilk lindy hop "combo band"i olma özelliği taşıyan Swing İstanbul All Stars'ın solistliğini üstlenmekte.
Bahadır Bulut: Erkan Oğur, Neşet Ruacan, Kamil Özler, Ferhat Ferat ve Ozan Akyata'dan gitar dersleri aldı. Birçok klüp ve organizasyonda sahne almanın yanı sıra film müzikleri besteledi. 2014 yılında Swing İstanbul All Stars'ı kurdu. Kendi projeleri ve beste çalışmaları devam ediyor.

Yorumlar

Aynı gece