Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

B.BRAVO / Davulun Sesi Soundsystem / The Red Hood

13 Ekim 2012 Cumartesi 04:00
"MODERN FUNK HAREKETİ" İSTANBUL'DA

Modern funk müziğin en önemli temsilcilerinden B. Bravo 2009'da yayınladığı "Computa Love" parçası ile tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Aynı yıl, BBC Radio 1xtra'nin en önemli DJ'i, müzik otoritelerinden Benji B tarafından 2009 yılının en iyileri arasında gösterilmiş, hemen ardından 2010'da efsane radyo programcısı Gilles Peterson tarafından Brownswood Electric toplamasına seçilmişti.
Red Bull Music Academy 2010 Londra'ya katılan B. Bravo sonrasında; Chromeo, Flying Lotus, Dam-Funk gibi isimlerle Sonar, Detroit Electronic Music Festival, SXSW gibi festivallerde sahne aldı.

İstanbul Hoplayacak…

B. Bravo'ya DAVULUN SESİ ve The Red Hood eşlik ediyor…

DAVULUN SESİ ilk performansıyla The Hall'da!..
Enstrümantal hip hop prodüktörlerini bir araya getirerek, ilk ücretsiz toplama albümleri "Davulun Sesi Vol 01" i Nisan 2012'de www.tektosag.com üzerinden müzikseverlerin beğenisine sunan Davulun Sesi Soundsystem, ilk performansını The Hall'da gerçekleştirecek.

The Red Hood - Misyonu: HOPLATMAK
Doğu Orcan nam-ı diğer The Red Hood da 13 Ekim gecesi The Hall Istanbul'da olacak. Metresi techno, sevgilisi rocknroll olan, fakat disco house ile evli olduğundan ister istemez her gece ona varan bir cengaver Doğu Orcan. 18 yaşında Amsterdam'da kurduğu Club Bangkok ile lüks karışık kuruyemiş gibi müzikler yapmaya başladı. İlerleyen yıllarda PYT, LOVE isimleri altında elektronik müzik yaptıktan sonra The Red Hood adı altındaki son projesiyle müzikteki ergenlik çağını atlattı…

SinanU'ya ve Amari'ye yaptığı remixlerle ağzımıza bir parmak bal çalan Orcan; uptempo-disco, indie-dance setleriyle The Magician, Moonlight Matters, The Riptide, Modeselektor, Munk, Cecile ve The C90s gibi isimlerle de aynı sahneyi paylaşmıştı.

The Hall İstanbul Kapı Açılış : 22:00
Biletler The Hall gişeleri ve Biletix'te

Yorumlar

Aynı gece