Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Gigology Weekend: Gigamesh, DSKNNCT, ERVA

9 Kasım 2012 Cuma 00:00
Hafta sonu Perşembe'den başlar!

Radiohead, Two Door Cinema Club gibi gruplara yaptığı remixleriyle ünlenen Amerikalı prodüktör Gigamesh, nu disconun son yıllardaki en dikkat çeken ismi, gizemli İtalyan ikili Tiger & Woods, Foals gurubundan Edwin Congreave ve Friendly Fires grubundan Jack Savidge'nin disco/house projesi DEEP SHIT, Club Bangkok, Surrender! ve Gigology Dj'leri ile Gigology Weekend 8-9-10 Kasım'da Babylon'da!

Gigamesh (ABD)

Genç prodüktör Matt Masurka'nın projesi Gigamesh ilk defa İstanbul'da Babylon Lounge'da sahne alacak... Plak şirketinin yanı sıra ünlü bir giyim markası da olan Kitsune'den EP ve single'larını çıkaran Gigamesh; yeni nesilden Radiohead, Foster The People, Ladyhawke, Citizens, Grouplove, Télépopmusik, eskilerden de Michael Jackson, New Order, The Clash ve Stardust gibi önemli isimlere remixleriyle tanınıyor. Nu-disco , disco tarzında olan Gigamesh'in İstanbul'da da oldukça iyi bir takipçisi bulunmakta. Gigamesh en son EP'si "All My Life"ı da geçtiğimiz ay Kitsune imzasıyla piyasaya sundu ve Avrupa turu süresince gözler kendisin üzerinde olacak.

soundcloud.com/gigamesh

DSKNNCT

2008 yılında hayata geçirdiği DSKNNCT projesiyle müzik hayatına devam etmektedir. Nu-disco,deep-house ağırlıklıı setleriyle beğeni toplayan Dsknnct geçtiğimiz yıl Alman partneri Krink ile "Hospital" adlı başarılı bir EP ye imza atarak Rhythm Royal Recordings'den prodüksiyon alemine giriş yaptı. Ankara, İstanbul ve Eskişehir'de Black Strobe, Dub Fx, Moullinex gibi isimlerle performans sergileyen Dsknnct'in, Gigology bünyesine dahil oluşunun ardından ilk İstanbul performansı bu gece gerçekleştirecek.

soundcloud.com/dsknnct

Geçtiğimiz haftalarda Shigeto'nun Babylon performansı öncesinde setiyle oldukça beğeni toplayan Glitch ve Nu Disco - House tabanlı iki farklı sete sahip ERVA, DJ setiyle Gigology Weekend'in açılışını yapacak.

soundcloud.com/ervaelibolca

ERVA
DSKNNCT
Gigamesh

Yorumlar

Aynı gece