Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Nuri Harun Ateş – Albüm Lansmanı // @garajistanbul

4 Aralık 2015 Cuma 20:00
Yıllardır sahnede seyircisiyle buluşan Nuri Harun Ateş'in eğlenceli rengarenk şovu bir albümle dinleyicisinin evine taşınıyor. Kendi şarkılarından pop klasiklerine, Opera'dan Türk sanat müziğine uzanan repertuvarı ile Kafası Karışık Kontrtenor'unuz ilk albümüyle karşınızda… 4 Aralık Cuma gecesi garajistanbul'daki lansman gecesi sürprizlerle dolu bir şölenle albümün çıkışı kutlanacaktır...



Usta yorumcu, merakla beklenen ilk albümü ile karşımızda!

Türkiye'nin en sıradışı seslerinden Nuri Harun Ateş'in Samsun Demir prodüktörlüğünde kaydedilen ilk albümü "Kafası Karışık Kontrtenor" Kasım ayının son haftası DMC etiketiyle raflardaki yerini alıyor.

Orkestrası "Kalp Kırmayan Erkekler" ile bugüne kadar yurtiçi ve yurtdışında sayısız konserler veren, sahnedeki özenli gösterisi, kostümleri ve performansı ile hep ses getiren Kafası Karışık Kontrtenor Nuri Harun Ateş, yıllardır merakla beklenen ilk albümü ile karşımızda.

Albümün çıkış parçası ''SEVGİLİNDEN Mİ AYRILDIN"ı Febyo Taşel aranje etti ve diğer şarkılara da harika dokunuşlarda bulundu. Mixler yine harika birinin elinden çıktı: 'Levent Demirbaş'. Mastering ise, Çağlar Türkmen tarafından yapıldı. İçinde iki muhteşem yazarın şarkı sözleri, sanatçının kendisi tarafından bestelendi. Biri Mehmet Bilal Dede'den "Yaban Kedisi" diğeri Çağlar Yerlikaya'dan "Makyaj". Erdem Sökmen, Daniel Taşel, Murat Aziret, "Kalp Kırmayan Erkekler" ve diğer harika müzisyenlerle her şey canlı çalındı.
Biletler biletix'te! www.biletix.com/etkinlik/SYZ08/TURKIYE/tr

Yorumlar

Aynı gece