Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

SERETAN / SKATA (CANLI SAHNE)

4 Aralık 2015 Cuma 23:00
SERETAN

Seretan İstanbul doğumlu Özcan Ertek'in minimal-synth/electronic müzik projesi. Sampler, drum machine ve sequencer kullanarak bol katmanlı, club soundlu ambiyanslar yaratan ve 2013 Mayıs ayı başında RBMA için New York'ta bulunan Seretan, burada Four Tet, Morgan Geist, Steven Ellison ve Patrick Pulsinger gibi isimlerle çalışma fırsatı buldu. Nanobot Picket Line etkinliği kapsamında Brooklyn Cameo Gallery'de Blondes ile aynı sahneye paylaştı.

Seretan uses sequencers, drum machines and samplers to create distinct style of music which is based on additive structures, sustained textures and unusual combination of sounds.

soundcloud.com/seretanmusic

SKATA

2014 yılında İstanbul'da kurulan; Arif Kara (gitarlar), Ahmetcan Gökçeer (gitarlar, elektronikler), Tolga Tohumcu (baslar, elektronikler) ve Engin Dağlık (davullar) 'tan oluşan Skata: indie, post-rock ve elektronik müziğin öğelerini barındıran sesler çıkartma derdinde.

Skata was formed in 2014 in İstanbul and is really interested in creating indie, post rock and electronic sounds with an original character in their music.

soundcloud.com/skata33

Yorumlar

Aynı gece