Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

YOU MAY KISS THE BRIDE feat. FATMA TURGUT // IF PERFORMANCE Hall

17 Mayıs 2016 Salı 21:00
"YOU MAY KISS THE BRIDE feat. FATMA TURGUT" 17 Mayıs Salı IF PERFORMANCE HALL Sahnesinde!!!

You May Kiss The Bride ilk Türkçe parçasıyla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor!

Vokalde Alptuğ Özdemir, gitarda Berkay Aslanbay, bas gitarda Enes Çoşkun, gitar ve vokalde Korhan Yıldırım, davulda ise Barış Can Çelik'ten oluşan grup 2011 yılında İstanbul'da kuruldu. Grup, kendine isim aradığı sıralarda bir filmde geçen ''Now, you may kiss the bride'' repliğinden ilham alarak isimlerini koymaya karar verdi.

Grup, ilk yurt dışı turnesine çıkmadan önce iki EP, üç single yayınladı. Rusya, Ukrayna ve Belarus ülkelerini içeren ''Kiss&Get Tour'' turnesini gerçekleştirdi. Döndüklerinde ise Alman plak şirketi Redfield Records ile anlaşıp iki ayrı single ve müzik videosu yayınladı.

Dünyanın sayılı müzik festivallerinden olan Groezrock'ta (Belçika) yarışan binlerce grup arasında üçüncü olarak Türkiye'yi temsil eden ilk ve tek müzik grubu oldular.

Tekrar döndüklerinde Türkiye'de gerçekleşen festivallerde de sahne aldılar. (Zeytinli Rock Fest, Alive Open Air)

İngilizce şarkılarının yanı sıra Türkçe bir şarkılarının da olması gerektiğine karar veren grup, MODEL grubu vokalisti Fatma Turgut'la iletişime geçti. DMC plak şirketiyle anlaşan grup şarkının kayıtlarını Taksim Cross stüdyolarında aldı. Daha sonra yönetmenliğini Murad Küçük'ün üstlendiği ''Bensiz Bir Sen'' adlı parçanın klibini Ümraniye Platoları'nda 15 saatte tamamladı. Ekibin içinde Türkiye'nin önde gelen isimlerinden Umut Eker, Ulaş Ergin, Veli Kuzlu, ve Manekineko yer almaktadır.

Tarzlarının Türkiye'deki örneğini sizlerle paylaşmak isteyen You May Kiss The Bride yeni bir serüvene hazırlanıyor. Bu coğrafyada her türlü müziğin kabul göreceğini umut ettikleri için, sizlere bu çalışmayı en içten halleriyle, oldukları gibi sunmaktadırlar.

Kapı Açılış: 21:00
You May Kiss the Bride feat. Fatma Turgut 22:00
Bizimkiler 00:30
Giriş: 20 TL
Biletler: www.biletix.com/etkinlik/TFF54/ANKARA/tr

ifperformance.com/
facebook.com/ifperformance
twitter.com/ifperformance
instagram.com/ifperformance

Yorumlar

Aynı gece