Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

NY Ska Jazz Ensemble / 100DERECE / BOSS DJ

22 Aralık 2012 Cumartesi 23:30
www.biletix.com/etkinlik/NLG82/ISTANBUL/tr

1994 yılında kurulan ve o günden bugüne çok sayıda albümü çıkaran NYSJE Avrupa'nın birçok yerinde unutulmaz canlı performanslara imza atan bir grup. Eleştirmenler tarafından yüksek enerjileri ve yaratıcılıkları tam not alan NYSJE'ın; ska, caz ve reggae'yi buluşturacağı eğlenceli ve dinamik performansı sizleri bekliyor.

100DERECE
Müzikal ve görsel ilhamını 50lerin rock'n roll'u,60ların rocksteady`si, 80-90ların punk-rock`ından alan 100DERECE, punksteady adını verdikleri enerjik ve çarpıcı müzikleri ile NYSJE öncesi sahnede olacak!


Found in 1994, NY Ska Jazz Ensemble has performed regularly throughout Europe, UK, Russia, Canada, USA, Japan and South America. NYSJE's recordings and performances have garnered them critical acclaim for their high energy, creative originals, kinetic ska interpretations of jazz standards, as well as their potent mix of dance hall, reggae, rock steady and jazz.

100DERECE
Taking musical and visional inspiration from 50's rock and roll, 60's rocksteady and 80's and 90's punkrock, 100DERECE makes an energetic and striking type of music called punksteady. They will be at Ghetto stage before NYSJE.

Fred Reiter: Saksafon, flüt / Sax, flute
Ric Becker: Trombon / Trombone
Earl Appleton: Tuşlu çalgılar / Keyboards
Alberto Tarin: Gitar / Guitar
Wayne Batchelor: Bas gitar / Electric bass
Yao Dinizulu: Davul / Drums


Tam/Full: 35 TL Öğrenci/Student: 25 TL

Yorumlar

Aynı gece