Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

BOTTIN (Italians Do It Better, Eskimo) // Discolog (103.8 Dinamo) // Nervous DJE (103.8 Dinamo)

22 Aralık 2012 Cumartesi 23:00
Disco Müziğinin İtalyan Ustası Bottin The Hall'da!


"Italians Do It Better" plak şirketinin akıllara kazınan sloganı sayesinde tanıdığımız İtalyan DJ Bottin, dünya turnesi kapsamında 22 Aralık'ta The Hall'da DJ setinin başına geçecek.

70'lerin İtalyan müziklerinden etkilenerek ortaya nu-disco harikaları çıkartan Bottin, "I Love Me Vol I" ve "Horror Disco" olmak üzere iki albüm ve sayısız EP yayınladı. Yıllar içerisinde kendini geliştirerek prodüktörlüğe de el atan Guglielmo Bottin, sayısız pop sanatçılarıyla da çalıştı. 2011'de Bottin'in Eskimo Records'ın yayınladığı "Discoursive Diversions" albümünde Lindstrom, in Flagranti ve Tosca gibi kendini ispatlamış isimlere remiks yapması da gözden kaçmadı. Retro ve futuristik'i en iyi şekilde harmanlayan Bottin, DJ setin başında yarattığı elektronik müzikle dans pistini her zaman dolup taşırmayı başaran bir sanatçı. Gecenin warm-up müzikleri Dinamo FM'in genç yeteneği Discolog'dan, kapanış müzikleri ise Nervous DJE'den olacak.

Pitchfork'un dediği gibi, İtalyan'lar her konuda başarılı olmasalar da Bottin bu işin ehli. Gelin, Italio disco'yu bir de ustasından dinleyin!


Kapı açılış: 22:00

Biletler: 25 TL

Biletler Biletix'te.


www.thehallistanbul.com
info@thehallistanbul.com
Küçükbayram Sok. No: 7 Beyoğlu
212 244 87 37

Yorumlar

Aynı gece