Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

BARIŞ EKMEN VE ORKESTRASI

4 Ocak 2013 Cuma 23:00
Barış Ekmen 1981 yılında Üsküdar doğmuştur.Çocukluğunu ve yaşamının 18 yılını Paris'te geçirmiştir. O süreç içerisinde Afrika kökenli dostları ile Gospel (Afro-amerikan Kilise Müziği) ortamında büyüyüp onlar ile birlikte gırtlağına hakim olmayı öğrenmiştir. 1998 senesinden beri Türkiye'de yaşamakta olan Barış, müzik piyasasında hiç bir tecrübe veya sahnesi olmamıştır.

2009 yılında Show tv yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 1. sezonunda sesi ve kişiliği ile Jüri üyelerini büyüleyip 3 EVET ile Yarı Finale kadar yükselmiştir.
T.V macerası burada bitmemiştir,

2011 yılında yine Acunmedya'nın düzenlediği bir program olan O Ses Türkiye'ye katılıp, toplam 10.000 başvuru arasından Hülya Avşarın takımında yarışarak Türkiye'nin en iyi son 16 sesi arasına girmeyi başarmıştır.

Yarışmadan hemen sonra 2011-2012'de müzik piyasasına girmek isteyen Barış orkestrasını kurmaya karar vermiştir.Gökhan (Gitaristi) ile 4 yıllık arkadaşlığı olan Barış, Soner (Bateristi) ile de yaklaşık aynı zamanda tanışmıştır. Diğer grup üyeleri Canfırat (Kalvyecisi), Burak (Bas gitaristi) ve grubun son üyesi olan Bestem (Back Vokali) ile güzel işlere imzasını atmak için hazırlıklara devam etmektedir. Sahne repertuarı yabancı pop, oldies Music (70-80-90), Funk, Soul, RnB ve Jazz'dan oluşmaktadır.

Sesinin farkını ve tarzını kabul ettirmek için kollarını sıvayan Barış, Günay restaurant'da orkestrası ile ilk profesyonel tecrübesini Restaurant müziği yaparak sahnenin üstesinden başarı ile gelmiştir. Çok iyi yorumlar aldıktan sonra bu yola devam etmesi için dahada motive olmuştur...


GRUP ÜYELERİ:

VOKAL: BARIŞ EKMEN
GİTARİST: GÖKHAN FİRİDİNOĞLU
BAS GİTAR: BURAK SALANTUR
KLAVYE: CANFIRAT KESKİN
PERKÜSYON/BATERİ: SONER HALİÇ
BACK VOKAL: BESTEM YUVARLAK

Yorumlar

Aynı gece