Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Bob Marley Birthday Celebration @ Babylon

1 Şubat 2013 Cuma 20:00
Yıllar boyunca büyük kitleleri peşinden sürüklemiş, özgürlüğe, sevgiliye ve hayata olan tutkuyu hayran kaldığımız sözlerle ifade eden efsanevi Bob Marley, 68. doğum yıldönümünde Babylon'da bir kez daha anılıyor. Ve biz, onun bizi ve kendini en iyi ifade ettiği şarkıları doğumgününde hep bir ağızdan söyleyip dans edeceğiz. Bu kutsal kutlamaya katılacak grup ve DJ'ler, Mahi, Sattas, Selekta Firuzağa ve Ras Memo. Babylon'da her sene bir gelenek haline gelen Bob Marley doğumgünü özel kutlamaları bu sene de tahmin edildiği üzere yine renkli geçecek.

Ayrıca bu geceye özel olarak 19:00'da Dream TV'nin katkılarıyla Marley belgeselinin gösterimi yapılacaktır.

"Marley"
Müziği ve sevgi mesajlarıyla "ikonlaşan" efsane reggae sanatçısı Bob Marley'in yaşamı, Kevin MacDonald tarafından "Marley" filmiyle beyaz perdeye aktarıldı.
Belgeselde, 1981 yılında hayatını kaybeden Bob Marley'in müziğinin yanı sıra sosyal ve politik mesajlarla nasıl bir dünya ikonu haline geldiği ve bugüne kadar çok az sayıda müzisyenin bu başarıyı elde ettiği anlatılıyor. Bob Marley'in anısına ithaf edilen belgesel, sanatçının ailesinin desteğiyle çekildi.

19.00 - Marley Belgeseli
21.30 - Selekta Firuzağa
22.30 - Ras Memo
23.30 - Sattas
00.30 - Mahi
01.30 - Sattas
02.30 - Ras Memo

Yorumlar

Aynı gece