Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

GiTARiZMA @ TUDORS ARENA, ANTALYA

1 Şubat 2013 Cuma 21:00
GiTARiZMA : Türkiye'nin Gitar ustaları Antalya'ya geliyor!

Türk müzik tarihinde görsel ve kültürel hafızalarda yer tutan müzisyenlerin birlikte sahne aldığı benzeri daha önce yapılmamış bir oluşum olan GiTARiZMA projesi ilk kez Antalya'ya geliyor.
Grubu oluşturan sanatçıların her biri aynı zamanda kendi solo kariyerlerini ve kollektif çalışmalarını da sürdürmekte olan ünlü müzisyenler.
Solo kariyeri ve JOE LYNN TURNER (Rainbow,Deep Purple) ile yaptığı ortak çalışmalardan hatırladığınız CEM KÖKSAL, yanlarında 90'lı yıllardaki Whisky rock grubundan beri birlikte çalmış ÇAĞATAY ATEŞ ve ALPAY ŞALT (Yüksek Sadakat), GiTARiZMA olarak adlandırdıkları proje grubu ile farklı zamanlarda,farklı konserlerde,farklı konuk gitaristler ve sürpriz konukları ile hem elemanlarının bestelerini hem de rock tarihinin klasikleşmiş parçalarını seslendiriyor.Grubun bugüne kadar aynı sahneyi paylaştığı konuk gitaristler SERDAR ÖZTOP, OKAN ERSAN , CENK EROĞLU ve MESUT UĞUREL oldu.
Türkiye'nin en iyi gitaristlerini ve müzisyenlerini aynı sahnede buluşturan rock grubu 1 şubat Cuma günü Antalya Kaleiçinde bulunan TUDORS ARENA'da bir konser verecek. Sahnede kendi özel gitar tekniklerini sergileyecek olan grubun bu konserdeki kadrosundaki gitaristler CEM KÖKSAL, MESUT UĞUREL ve HAKAN ŞAVKLI olarak belirlendi. Türk rock sahnesinin en yetenekli solistlerinden YUSUF UĞURER de gruba vokaliyle eşlik edecek.Klavye, gitar ve geri vokalleri üstlenecek isim ise genç yetenek ise GÖKHAN GÜLTEKiN.

www.gitarizma.net

Yorumlar

Aynı gece