Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Kesmeşeker Konseri /Adana Retro Balance live

8 Mart 2013 Cuma 22:00
Kesmeşeker Grubu 8 Mart Cuma günü Adana Retro Balance Sahnesinde konser verecektir. Konsere tüm Kesmeşeker severleri bekliyoruz.

Kesmeşeker, alternatif nitelikli şarkıları bulunan ilk önemli müzik gruplarındandır. 1990'ların başında İstanbul Kadıköy'de kurulmuştur.

Radical Noise, Pis 7'li gibi grupların yanısıra Demirhan Baylan'ın kurucusu olduğu Hush isimli grupların da dahil olduğu bir deneyiş olan 'Kadıköy Sound'un yaratıcı müzik ekibidir.

2011 yılında 1 yıl gecikmeyle de olsa 20. yılını kutlayan grup başta; Kadıköy Karga Bar olmak üzere Kadıköy ve Beyoğlu'nda ve İstanbul dışında bir dizi konser vermiş olup dinleyicisi olan 'uçsuz bucaksız azınlık'a selam etmişlerdir.

"Tek sabiti Cenk Taner olan değişken organizma"dır.

Grup ilk çıkışını "Gerçekten Özleyince" adlı şarkıları ile yapmıştır. Kendilerinden sonra gelen birçok müzik topluluğuna ilham vermiştir.

Grup 7 albüme sahiptir. Bunların yanında grubun tek sabiti olan Cenk Taner'in de bir solo albümü vardır (izin vermedi yalnızlık).

Grubun solisti, söz yazarı, bestecisi Cenk Taner grubun kaderinin ilk albüm ismiyle müsemma gittiğini açıklamıştır: 'Dipten ve Derinden'

Ayrıca dinleyicisiyle özel bağı pek az müzik ekibine kısmet olacak niteliktedir. Cenk Taner'in dediği gibi: 'Uçsuz bucaksız azınlıktır ki onlar; kaç değil, kimdir?'

Yorumlar

Aynı gece