Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

KIRMIZI @İstanbul Bronx

8 Mart 2013 Cuma 23:00
Kırmızı Yoğun istek üzerine 8 Mart'ta tekrar İstanbul Bronx sahnesinde!

20 Şubat çarşamba günü gerçekleşen Kırmızı Performansına haftaiçi etkinliği olduğu için katılamayan ve bizi mail bombardımanına tutan Kırmızı grubu hayranlarına ( İsyandaşlar ) bir sürprizimiz var.
Son günlerde KADINA ŞİDDET kampanyası kapsamında yayınladıkları Araf şarkısı ve bu şarkıya çekilen klibiyle dikkat çeken grupla alternatif bir etkinlikle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz.

***
KIRMIZI Hakkında :

2005 yılında kurulan KIRMIZI'nın, kendi adını taşıyan ilk maxi single çalışması 2010 yılında müzik marketlerdeki yerini aldı. 2011'de ise "Türkiye'nin ilk kadın rock grubu albümü" olan İSYAN'ı dinleyicileriyle buluşturan grup müziğini kısa sürede geniş dinleyici kitlesine ulaştırmayı başardı. 2010 yılında Ozzy Osbourne'un kişisel tercihi ile Turkcell Kuruçeşme Arena konserine ön grup olarak seçildi. Avrupanın büyük kültür festivallerinden Festival Mundial'de sahne almak üzere Türkiye'yi temsilen Tilburg'a davet edildi. İSYAN albümü yurtdışında da oldukça ilgi gördü. Grup Ozzy Osbourne, Arch Enemy, Haggard, Destruction gibi sanatçı ve gruplarla sahne aldı.
Ayrıca KIRMIZI, Berlin'de gerçekleşen müzik yarışması Eurock Marathon 2012'de Türkiye'yi temsilen sahne alarak 2.lik ödülünü aldı.
Kırmızı, 20 Şubat Çarşamba akşamı, adını aldığı karakteri ifade eden şarkı sözleri ve herhangi bir türe bağlı kalmadan oluşturduğu özgün soundunu dinleyicileriyle İstanbul Bronx'ta paylaşıyor.

Yorumlar

Aynı gece