Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

It's Miller Time w/ 2manydjs (Pias, BE)

11 Mayıs 2013 Cumartesi 23:30
IT'S MILLER TIME WITH..
2MANYDJS (PIAS, BE)
LOW EARTH (TEKNIKAL ROTATION, TR)
GOOSEFLESH vs CAN EVRENOL

11 Mayıs Cumartesi
indigo Istanbul
23:30

NY Excuse, Krack ve E-Talking gibi parçalarla alternatif rock ve elektronik müziği birleştiren efsanevi ikili Soulwax, groove'larını farklı şekilde anlatmak isteyince 2manydjs'i oluşturdu. Steven ve David Dewaele'den oluşan Belçikalı ikili, müzik tarihinin en iyi ürünlerini birleştirme konusunda adeta ders verecek niteliğinde bir deneyim sunuyorlar.

Progressive Rock'tan Funky R&B'ye ve Alman Techno'suna kadar birçok farklı tarzda parçayı arşivinlerinde harmanlayan Dewaele kardeşler için herşey 1999 yılında yaptıkları "Hang The DJ" radyo programıyla başladılar ve çok geçmeden Grandmaster Flash, Prodigy, Beastie Boys ve AC/DC gibi efsanelerin parçalarını setlerinde mixleyerek büyük üne kavuştular. Ünleri Belçika'dan çıkıp Londra'ya geldikten kısa süre sonra ikili de ünlerini takip ederek Londra'ya yerleşti.

1 saatte 45 farklı parça çaldıkları mixleriyle DJ'liğe farklı bir bakış açısı kazandıran bootleg krallığının tartışılmaz liderleri 2manydjs, Istanbullu müzikseverlere unutulmaz bir tecrübe yaşatmak için 11 Mayıs Cumartesi gecesi indigo'da!

Yorumlar

Aynı gece