Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

STARDUST

11 Mayıs 2013 Cumartesi 22:00
22.30 /00.00
DJ Belmosch

3 Yıldır Dj setin başında olan Belma a.k.a Dj Belmosch müzikle macerası Konservatuarda başlıyor, Amerika'daki gece klüpleri gezmesi sonrasında ülkeye döndüğünde ilk işi Bilgi Üniversitesi Dj atölyesi eğitimini tamamlayıp birçok etkinliğin yanı sıra Nişantaşı TouchDown'da performans gösteren Belmosch'un Deep House'dan Nu Discoya, Nu Jazz ve Elektroniğin her tarzını setlerinde duymak mümkün.


00.00 / 02.00
DJ Ekrem Şenol

Uzun zaman once müziğe gece hayatında farklı konseptlerde görev alarak başlayan Ekrem Şenol son 1 yıldır trend olan Deep House müziğe farklı bir yorum katarak bu tarzı dinleyicilerin beğenisine sunuyor, kısa sürede geniş bir kitleye sahip olan Ekrem Şenol Kasette'de başlayan müzik macerasını Blow, Otto, Urban Louge, Follow, Zelda Zonk gibi son zamanların en trend mekanlarında müzik severlerle buluşturuyor.


02.00 / 04.00
DJ Yakuza

1975 doğumlu. Gerçek adı Can Utkan. Babasının görevi nedeniyle 17 yaşında Japonya'ya giden ve burada 5.5 yıl kalan Utkan, DJ'liğe caz ve Brezilya müzikleri çalarak Tokyo'da başladı. 1999'da İstanbul'a döndü. Kısa sürede İstanbul'un en beğenilen DJ'lerinden oldu. Müzik tarzını eklektik olarak tanımlıyor. Setlerinde çok geniş bir yelpazede, hemen hemen her tarzdan şarkılar çalıyor. Orient Expressions grubunun da kurucularından. Grupla birlikte en son Sabahat Akkiraz'ın türkülerini elektronik alt yapılarla düzenledikleri Külliyat albümünü hazırladı. Hemen hemen her ay Amsterdam'da çalıyor. Danimarka, Miami, New York, Oslo ve Almanya çaldığı diger ülkeler arasında. Richard Dorfmeister hakkında "her zaman Istanbul'daki kaliteli elektronik muziğin en önemli temsilcilerindendir, zevkine güvenin" demiştir.Daha önce Rainer Truby'nin efsaneleşmiş gecesi "Root Down" da calarak buyuk beğeni toplayan DJ Yakuza, farklı projeleri ile İstanbul'un müzikal nabzını tutmaya devam ederken, kendisini persembe günleri Lucca kabininde görmek mümkün.

Giriş ücretti: 25 TL ( 1 Adet yerli içki dahil)

Yorumlar

Aynı gece