Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Uluslararası Caz Günü / Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi Etkinlikleri

30 Nisan 2013 Salı 11:30
Hediye Güven'le Çocuklara Vokal Atölyesi
11.30 - 12.30, Çok Amaçlı Atölye

Melis Sökmen'le Gençlere Vokal Atölyesi
13.00 - 14.00, Çok Amaçlı Atölye

Pop-caz müziğinin önde gelen vokallerinden Hediye Güven ile birçok dilde seslendirdiği geniş repertuvarıyla Türkiye caz sahnesinin en beğenilen müzisyenlerinden Melis Sökmen 3-9 yaş arası çocuklar ile 13-17 yaş arası gençler için doğaçlama caz vokal üzerine birer atölye gerçekleştirecekler. (Atölyeler Türkçe düzenlenmektedir.) Etkinliğin kapasitesi sınırlıdır. Katılmak için rezervasyon@iksv.org adresine e-posta göndererek ön kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

Caz Konuşmaları – Ruben Blades, Robert Glasper
12.30 - 13.00 Ruben Blades, 13.00 - 13.30 - Robert Glasper, Performans Salonu

Panamalı salsa şarkıcısı, aktör, Latin caz müzisyeni ve aktivist Ruben Blades ile Amerikalı prodüktör ve caz piyanisti Robert Glasper sıcak ve açık bir ortamda izleyicilerle buluşarak soruları yanıtlayacaklar. Etkinliğin kapasitesi sınırlıdır. Katılmak için rezervasyon@iksv.org adresine e-posta göndererek ön kayıt yaptırmanız gerekmektedir.(Simültane çeviri yapılacaktır.)

Yuvarlak Masa Toplantısı: "Caz Festivalleri: Cazı dünyaya duyurma sanatı"
14.00 - 15.30, Performans Salonu
Konuşmacılar Fritz Thom, Carlo Pagnotta, Claire Whitaker, Jean René Palacio

Jazz Fest Wien'in kurucusu ve Uluslararası Caz Festivalleri Birliği'nin başkanı Fritz Thom'un moderatörlüğünde gerçekleştirilecek yuvarlak masa toplantısında, caz müziği festivalleri ve etkinlikleri tartışılacak. Londra Caz Festivali'ni de düzenleyen Serious'ın direktörü Claire Whitaker, Umbria Caz Festivali'nin sanat yönetmeni Carlo Pagnotta ve Jazz à Juan ve Monte-Carlo Caz Festivali'nin kurucusu Jean-René Palacio katılımıyla gerçekleştirilecek etkinlikte, caz müziğin dünyaya tanıtılmasında yaşanan deneyimler ve caz beğenisini bütün kuşaklara yayabilmek için nasıl küresel ittifaklar kurulması gerektiği ele alınacak. Etkinliğin kapasitesi sınırlıdır. Katılmak için rezervasyon@iksv.org adresine e-posta göndererek ön kayıt yaptırmanız gerekmektedir. (Simültane çeviri yapılacaktır.)

T.S. Monk ile "Benim Caz Hayatım"
16.00 - 17.00, Performans Salonu

Thelonious Monk Jr., yaşamı, babası Theolonious Monk ve birçok caz efsanesi ile iç içe büyüdüğü ve bir caz müzisyeni olarak yetiştiği yıllar üzerine bir konuşma yapacak. Etkinliğin kapasitesi sınırlıdır. Katılmak için rezervasyon@iksv.org adresine e-posta göndererek ön kayıt yaptırmanız gerekmektedir. (Simültane çeviri yapılacaktır.)

Konser: Bora Çeliker Trio
17.00 - 18.00, Amfi Tiyatro
Konser Ücretsizdir.

Özellikle be-bop ve caz yorumlarıyla tanınan gitarist Bora Çeliker, trio'suyla birlikte 2010'dan bu yana yaptığı besteleri içeren ilk solo albümü borabook'ta yer alan parçalarını canlı seslendirecek.

Konser: Okay Temiz ve Genç Perküsyon Öğrencileri
18.30 - 19.30, Amfi Tiyatro
Konser Ücretsizdir.

Okay Temiz, genç ve çocuklardan oluşan 25 öğrencisiyle birlikte özel bir perküsyon konserine imza atacak.

Yorumlar

Aynı gece