Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Tsu! / On Your Horizon

25 Nisan 2013 Perşembe 22:00
TSU!

TSU!, Ricochet ve OAK gruplarıyla uzun süredir üretimlerde bulunan J.Hakan Dedeoğlu'nun solo projesi olarak 2011 yılında harakete geçti. Ağırlıklı enstrümental akustik gitar kompozisyonlarından oluşan TSU! parçaları, folk tınılarından yola çıkarak atmosferik bir anlatımla dinleyicilerine sesleniyor. TSU!, 2012 Ocak ayında Carla Bozulich ve John Eishcenseer'in de katkılarıyla Studio Bee'de kaydetti. 2012 Mayıs ayında çıkacak ikinci albümünde ise kendisine Shahzad Ismailly ve Gyda Valtysdottir eşlik ediyor.

www.tsuman.bandcamp.com

ON YOUR HORIZON

2009 yılı sonunda Eskişehir'de kurulan On Your Horizon, post-rock ekseninde deneysel müzikler yaratmaktadır.
2010 yılında "Home" albümünü ve 2012 yılında da "In,Empty" adlı EP'sini yayınladı. "In, Empty" Austin, Teksas'tan yayın yapan KOOP Radio'da haftanın albümü seçildi.
Geçmişinde 15. Roxy Müzik Günleri 3.lüğü de olan grup, Rock'n Coke 2011 ve One Love Festival 2012 gibi, ülkenin en büyük festivallerinde yer aldı. Dünyaca ünlü türdaşlarından Mogwai, This Will Destroy You ve One Hour Before The Trip gibi isimlerle aynı sahnede yer aldı.
Konserlerinde, dinleyiciyle birlikte hayali bir yolculuk yaratmayı amaçlayan On Your Horizon, yaratım sürecine devam etmektedir.

RAMMY ROO: GİTAR
TUĞRUL GÜLTEPE: BAS
ENDER AKGÜN: DAVUL
YASEMİN ÖZLER: ÇELLO

www.myspace.com/onyourhorizontr

www.soundcloud.com/onyourhorizon

Yorumlar

Aynı gece